1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN GÖCEK - D MARİN GÖCEK MARİNA

  4. Göcek 'Turizm Oscarı'nı D-Marin aldı
Göcek 'Turizm Oscarı'nı D-Marin aldı

Göcek 'Turizm Oscarı'nı D-Marin aldı

Bu yıl 15'incisi düzenlenen "SKALİTE 2012-Turizmde Kalite Ödülleri" 22 kategoride sahiplerini buldu. Marina İşletmeciliği'nde D-Marin'e bir ödül daha geldi.

A+A-

SKAL International İstanbul'un bu yıl 15'incisini düzenlediği ve "Türkiye'nin Turizm Oscarları" olarak kabul edilen "SKALİTE 2012-Turizmde Kalite Ödülleri" 22 kategoride sahiplerini buldu. Marina İşletmeciliği'nde D-Marin'e bir ödül daha geldi.

Marina İşletmeciliği'nde D-Marin'e bir ödül daha geldi. Turizmin Oscarları olarak nitelendirilen Skalite ödüllerinde D-Marin Göcek Marina birincilik ödülünü aldı. Turizmin Oscarları olarak nitelendirilen Skalite Ödülleri, İstanbul'da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. 15.'si düzenlenen ödül töreninde otelcilik, marina, restoran, eğlence yeri gibi dallarda ödüller dağıtıldı.

Gecede 'marina işletmeciliği' dalında D-Marin Göcek Marina birinciliği kazandı.
Ödül törenine D-Marin Marinalar Grubu CEO'su Matthew Bate ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Marinalar Koordinatörü Ali Bezirgan katıldı.
'Marina işletmeciliği' kategorisinde 2004-2007-2008-2009-2010 yıllarında D-Marin Turgutreis Marina , 2011 yılında ise D-Marin Didim Marina Skalite Ödülü'ne layık görülmüştü.

SKAL International İstanbul'un bu yıl 15'incisini düzenlediği ve "Türkiye'nin Turizm Oscarları" olarak kabul edilen "SKALİTE 2012-Turizmde Kalite Ödülleri" 22 kategoride sahiplerini buldu.

Hilton Convention Center'da düzenlenen törene, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, SKAL International Dünya Başkan Yardımcısı Karine Coulanges, SKAL International Genel Sekreteri Bernard Wegscheider, Skal International Istanbul Kulübü Başkanı Patrice Lepkovski'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

"SKALİTE'NİN AMACI TURZİMDE ÇITAYI YÜKSELTMEK"

Törenin açılış konuşmasını yapan Skal International Istanbul Kulübü Başkanı Patrice Lepkovski, Skal international'in amacı küresel turizmi yaymak olduğunu belirterek, "450 ayrı kentte örgütlenmiş 18 bin üyesi bulunmakta olup, dünya skal örgütleri içinde en büyük 1956 yılında kurulmuş İstanbul Kulübü'dür. Türkiye'nin sahip olduğu doğal ve kültürel değerlerin ön plana çıkması, bu değerlerin korunması kuşkusuz kaliteyle orantılıdır. Skalite'nin amacı turizm sektöründe kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşları ödüllendirmek olduğu kadar, kaliteyi denetim felsefesi olarak benimseyenlerin aynı zamanda tüm sektör çalışanlarına örnek olmasını sağlamaktır. Bizler 15'inci yılında bu projeyi sürdürüyor olmanın mutluluğu içindeyiz ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI FEDERASYON ÖZEL ÖDÜLÜ ALDI

Gecede "Federasyon Özel Ödülü" Kültür ve Turizm Bakanlığı'na verildi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'ya ödülü Skal International Istanbul Kulübü Başkanı Patrice Lepkovski, Skal Türk'ye Milli Komitesi Genel Sekreteri Deniz Anapa birlikte vedi. Törende daha sonra konaklama tesisleri, seyahat acenteleri, turizm yayını, eğitim, tanıtım ve kültür değerlerinin korunması gibi pek çok dalda 2012 yılının en iyilerine Kupa ve Altın plaket ödülleri Lepkovski, Anapa ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

SKALİTE 2012'DE ÖDÜL KAZANANLAR

Şehir Oteli: Swıssötel The Bosphorus İstanbul
Resort Otel: Hillside Beach Club
Zincir Otel: Hilton Worldwide
Butik/Özel Belgeli Otel: Oyster Residence
Golf, Sağlık, Güzellik, Bakım, Spa: Güral Sapanca Welness & Convention
İç Turizm Seyahat Acentesi: ETS Turizm
Outgoing Seyahat Acentesi: Pronto Tour
Incoming Seyahat Acentesi: Intra Tours-DMC
Marina: D Marin Göcek
Rent a Car Firması: Avis
Restoran: Sunset Grill & Bar
Yılın Rehberi: Saffet Emre Tonguç
Golf Tesisi/Kulübü: Cornelia Golf Club
Kongre/Toplantı Organizasyon Acentesi: Setur Servis Turistik A.Ş.
Turizm PR/Tanıtım Kampanyası: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu
Kültürel Değerlerin Yaşatılmasına Katkı: TURAD - Turizm Araştırmaları Derneği
Çevrenin Korunmasına Katkı: T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı
Online Seyahat Rezervasyonları/Hizmetleri Firması: Bookinturkey.com
Turizm Eğitimi: Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi
Turizm Yayını: "Boğaz Hakkında Her Şey"
Turizmle İlgili Diğer Faaliyetler: TAV Passport Kart
Havalimanı Yer Hizmetleri: Havaş
Sealed Air Özel Ödülü: Crystal Hotels Resort & Spa

SKAL INTERNATİONAL

SKAL, dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütüdür. Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da dünyada tektir. Turizmin üst düzey yöneticileri olan üyeleri, yerel,ulusal ve uluslararası platformlarda buluşurlar ve turizmin gündeminde bulunan belli başlı konuları tartışırlar,

virahaber.com

Bu haber toplam 1691 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.