1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. 10 Ağustos'ta başlıyor
10 Ağustos'ta başlıyor

10 Ağustos'ta başlıyor

Panerai Classic Tachts Challenge 2013 Kuzey Amerika’da başlıyor. OfficinePanerai,markanın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deniz geçmişini kutlamak amacıyla, dünyanın en ihtişamlı klasik yelkenlileri ve ekiplerini bir araya getiriyor.

A+A-

Panerai Classic Yachts Challenge 2013 yarışının Kuzey Amerika Turu, klasik yatçılık alanında Kuzey Amerika’nın kültürel merkezi ve Amerikan Donanması’nın doğduğu yer kabul edilen Marblehead’de 10 Ağustos’ta başlamaya hazırlanırken New England’ın klasik ahşap yelkenli tekne geleneğininde hala gayet canlı ve iyi durumda olduğu görülüyor. PCYC Kuzey Amerika Turu, üç klasik yelken yarışından oluşuyor: Massachusetts, Marblehead’dekiCorinthian Classic YachtRegatta (10-11 Ağustos), Massachusetts,Nantucket’taki (MA) Opera House Cup (18 Ağustos) ve Rhode Island, Newport’takiMuseum of Yachting Classic YachtRegatta (31 Ağustos – 1 Eylül).Bu üç muhteşemregattadan her birine dünyanın her yanından 50-60 yelkenli katılıyor.

Officine Panerai,2006 yılından bu yana markanın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki deniz geçmişini kutlamak amacıyla dünyanın en ihtişamlı klasik yelkenlilerinin kaptanlarını ve mürettebatlarını bir araya getiriyor.New England’ın harika kıyıları boyunca gerçek bir rekabet, sportmenlik ve dayanışma ruhu içinde üç hafta sonu yarışlar düzenleniyor. Bu yıl kaptanlar, mürettebat ve VIP konuklar, Nantucketve Newport’taki yeni Panerai Hospitality Lounge’da ağırlanacak. Bu şık mekan, Officine Panerai’nin Akdeniz’deki konukları için kullanılan, rahat ve zarif Lounge’un tarzını yansıtıyor.

Dereceye giren sporcuları zarif ödüller bekliyor

Her sınıfın birincisine, her regattayı kazanana ve Kuzey Amerika Turu’nu oluşturan üç regattanın genel şampiyonuna ödül veriliyor. Her regattanın birincisi, gıpta edilen bir Panerai saat ile ödüllendirilirken Turun genel şampiyonu Panerai Classic Yachts Challenge Kuzey Amerika Turu Trofe’sini evine götürmeye hak kazanıyor. Klasik bir yelkenliyi andıran bu zarif ödül, Newport’takiMuseum of Yachtingregatta’nın bitiminde kazanana veriliyor. Geçen yıl, 12 metrelik bir Sparkman&Stephens teknesi olan ve Marblehead’den çıkan Valiant, 2012 serisinde en iyi genel performansı sergileyerek PCYC Kuzey Amerika Turu’nun galibi olmuştu.

Bu arada başka bir gelenek de devam ediyor; Panerai North America’nın kurucu sponsoru olduğu, kar amacı gütmeyen SailingHeals (Yelken İyileştirir) adlı kuruluş, bir kez daha her şehirdeki sağlık merkezleri ve kliniklerle işbirliği içinde hastalara ve yakınlarına yelken deneyimi yaşatıyor. SailingHeals’ın misyonu, bir sağlık sorunu olan hastalara, yakınlarına, bakımlarından sorumlu olanlara ve sağlık çalışanlarına eşsiz bir yelken ve tekne deneyimi yaşatmak ve denizde rahat bir gün geçirterek bu olumlu atmosferden yararlanmalarını sağlamaktır.
 

silken_2012-09-03-0131-1.jpg

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1268 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.