1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. 5. Uluslararası Ege Yat Rallisi
5. Uluslararası Ege Yat Rallisi

5. Uluslararası Ege Yat Rallisi

Setur Marinaları tarafından organize edilen Uluslararası Ege Yat Rallisi bu sene 18 -30 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ege’de 5. kez gerçekleştirilecek.

A+A-

Setur Marinaları tarafından organize edilen Uluslararası Ege Yat Rallisi’nin 5.’si, Alfa Romeo, Arçelik, Opet ve Aygaz’ın Sponsorluğunda, 40’tan fazla teknenin katılımıyla, 18 -30 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ege’de gerçekleşecek.

 

Ralli’nin Komodoru Necati Zincirkıran, Türk-Yunan ilişkilerini desteklemek ve amatör denizciliğimizi geliştirmek amacı ile ilki 2000 yılında gerçekleştirilen Uluslararası Ege Yat Rallisi hakkındaki düşüncelerini şöyle belirtti:

 “Uluslararası Ege Yat Rallisi, dünyanın dört bir tarafından gelen yabancı ve Türk yatçılarının katılımı ile 10 yıldan beri birer yıl arayla Ege’de tekrarlanan ve bu denizin sürekli bir barış denizi olması için katkıda bulunan önemli bir yatçılık aktivitesi halini almıştır. Amacımız, Türk ve yabancı yatçıları kaynaştırmak, birlikte denize açılmalarını sağlamak ve bu arada Ege Denizi’nde uluslar arası bir güven ve tecrübe şemsiyesi altında selametle yol almaktır. Bu arada Ege’nin iki önemli ülkesi ve halkları arasındaki dostluğu, kültürel ve sosyal ilişkileri de genişletmektir.”

 

Rallinin Rotası:

5. Uluslararası Ege Yat Rallisi ilk dört rallide gelenekselleşmiş bir uygulama olarak bu sene de farklı bir rota izleyecek. 17 Temmuz akşamı Kuşadası’nda verilecek açılış davetini takiben, 18 Temmuz günü Setur Kuşadası Marina’dan avara edecek olan ralli filosu sırasıyla Samos, Leros, Simi, Rodos adalarını ziyaret edecek ve 30 Ağustos tarihinde Marmaris Netsel Marinada sona erecek.

 

Nihai program ve seyir haritası ekte ve ayrıca Setur marinaları web sitesi (www.seturmarinas.com) altında bulunan Ege Yat Rallisi web sitesinde mevcuttur.

 

Virahaber

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.