1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. "8. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı" düzenlenecek
"8. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı" düzenlenecek

"8. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı" düzenlenecek

8. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı 10-12 Mayıs 2017 tarihlerinde The Ritz Carlton Istanbul ‘da Gemi yakıt İkmalcileri Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleştirilecektir.

A+A-

Gemi Yakıt İkmal (Bunker) sektörü ile ilgili 20 ülkeden 200 civarında delegenin katılmasının beklendiği konferansta, dünya limanlarında yürürlüğe giren ve girecek olan yeni kanunlar, kurallar ve uygulamalar mercek altına alınacak.

Petrol piyasalarının gidişatı ve gelişmelerin bunker ürünlerine yansımalarının tartışılacağı konferansta, bunker kredi riskleri ve finans yöntemleri tartışılacak. Düşük kükürtlü yakıtlar, alternatif yakıtlar ve yeni nesil bunker ürünleri hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

2016 yılında IMO düşük kükürtlü yakıtlara tüm dünyada (GLOBAL CAP) herhangi bir erteleme yapmadan 2020 yılında geçiş kararı aldı.

Konularında uzman, 9’u yurt dışından olmak üzere toplam 18 seçkin konuşmacının yer alacağı konferans boyunca, Dünyanın bütün bölgelerinde faaliyet gösteren bunker ikmalcileri, traderlar, brokerler, survey/gözetim kuruluşları ile sosyal aktiviteler sırasında buluşma, tanışma ve görüş alışverişinde bulunma fırsatları olacaktır.

Aralarında Nigel Draffin, Robin Meech, Jason Silber ve Unni Einemo gibi pek çok değerli konuşmacıların bulunduğu tam katılımcı listesine www.istanbulbunkerconference.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Oxford Bunker Course’u bu yıl İstanbul’a geliyor

Her yıl Oxford’da düzenlenen “Bunker Course” u da bu yıl İstanbul’a getiriliyor. Bunker konferansından 2 gün önce 08-09 Mayıs 2017 tarihlerinde “Oxford Bunker Course” seçkin kadrosu ile İstanbul’da eğitim veriyor olacak. Armatörlük şirketlerinin ayağına kadar gelen bu kursa kayıt olmak için www.istanbulbunkerconference.com adresini ziyaret edebilir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2522 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.