1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. ABB ‘Dodge Quantis’ motorlu redüktörleri sundu
ABB ‘Dodge Quantis’ motorlu redüktörleri sundu

ABB ‘Dodge Quantis’ motorlu redüktörleri sundu

Tüm motorlu redüktörler arasında Quantis® en fazla başlangıç torku üretirken, en kolay mil montajı yapılabilmesi için dizayn edildi.

A+A-

ABB Dodge Quantis motorlu redüktörlerinde IEC güç değelerinde olan ancak %50‘ye varan oranlarda daha fazla başlangıç torku ve aşırı yüklenme torku sunan “NEMA Design-B” tork karekteristiğine sahip motorlar kullanılıyor. Bu sayede motor soğukken veya tam yüklü durumda kaldırılmak istendiğinde dahi ekipmanın hareket etmesini garanti edecek daha fazla tork bulunuyor.

Bazı uygulamalarda iş makinası miline geçirilerek kullanılan delik milli redüktörlerde  kolay montaj ve demontaj sağlayan, bakım süresini ve zamanını azaltan patentli çift konik burç sistemi Quantis motorlu redüktörlerde bulunuyor.

Quantis ürün müdürü Ben Hinds ürünün farklılaştığı özelliklere şu şekilde vurgu yapıyor:  “Bu ürün hem motor hem de redüktör olarak benzersiz şekilde tasarlanarak soğuk kalkış sırasında motor sargılarına veya dişlilere zarar vermeden yüksek tork sunabilmektedir. Diğer önemli avantajı ise başka markalarda bulunmayan çift konik burç kiti ile milde hasar oluşturmaksızın hızlı montaj ve ne kadar uzun süre çalışmış olursa olsun kolay demontaj yapılabilmesidir.”

Quantis motorlu redüktörleri avrupa pazarı için 3 tip olarak erişilebilir durumdadır. Önden milli (ILH), Konik – ayna mahrutili (RHB) ve Paralel milli (MSM).

0,18 kW ile 7,5 kW güç aralığı, 14.000 Nm max. çıkış torku ve 350:1 max. tahvil oranı ile yeni Quantis motorlu redüktörleri aralarında pompa, konveyör, karıştırıcıların da olduğu birçok farklı uygulama için idealdir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5207 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.