1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. Tekne ve yatlara özel kesintisiz internet deneyimi!
Tekne ve yatlara özel kesintisiz internet deneyimi!

Tekne ve yatlara özel kesintisiz internet deneyimi!

Avrupalı üretici Teltonika tarafından pazara sunulan ve Türkiye’de Bircom güvencesiyle satılan çift SIM kartlı Wi-Fi modem Rut950, açık alanlarda kesintisiz internet imkânı sunuyor.

A+A-

Teltonika Rut950, özellikle tekne ve yatlarda hem internete özgürce bağlanmak hem de güvenlik kontrolünü elinde tutmak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Çift operatör destekli Rut950 modemler, Türk ve yurt dışı operatörleriyle yedekli çalıştırılabiliyor. Ayrıca, yurt dışı internet kullanımını doğru yönlendirdiği için kullanıcıları ek roaming maliyetlerinden kurtarıyor. Açık alanlarda elektrik problemi, kesinti ve ek maliyetler olmadan internet kullanmak artık çok kolay. Avrupalı üretici Teltonika, özellikle tekne ve yatlarda hem internete özgürce bağlanmak hem de güvenlik kontrolünü sağlamak isteyenler için Bircom güvencesiyle Rut950 router/modem çözümünü sunuyor. İnternet bağlantısının çok önemli bir ihtiyaç olduğu veya kablolu iletişimin mümkün olmadığı durumlarda 4,5G modem olarak çalışıyor ve yüksek performans sunuyor. Çift operatör destekli Rut950 Wi-Fi modemler, Türk ve yurt dışı operatörlerle yedekli çalıştırılabiliyor.

 

Tekne ve yatlarda kesintisiz internet

Bir modemden beklenen tüm özelliklere sahip olan Rut950, açık alanlarda TV, tablet ve tüm mobil aygıtlar üzerinden 100 metreye kadar kesintisiz internetin keyfini yaşatıyor. Böylece Apple TV ve Smart TV konforu da en üst noktaya taşınıyor. Aylık internet planı haftalık olarak bölünerek ay sonunda internetin kesilmesi önlenebiliyor. Rut950, tekne ve yatlar haricinde toplu taşıma araçlarında, şahsi arabalarda ve bina dışında internet erişimi gerektiren pek yerde büyük kolaylık sağlıyor.

 

Ek maliyetlerden kurtaran özellikler

En yakın operatörün kapsama alanına girildiğinde doğru operatör üzerinden internete ulaşılmasını sağlayan Rut950, yurt dışı internet kullanımını doğru yönlendirip kullanıcıları gereksiz ek roaming maliyetlerinden kurtarıyor. Teknede kullanımı düşünülerek tasarlanmış 12/24V DC akım destekleyen güç girişi ile ek bir elektrik prizine ihtiyaç olmadan tekne ve yatların aküsü üzerinden beslenebilen Rut950, ek kablolama maliyetlerinin de önüne geçiyor.

 

Güvenlik sorunu da ortadan kalkıyor

IP kamera ve çeşitli sensörler ile birlikte kullanılabilen Teltonika Rut950, teknede olan bitenin istendiği zaman izlenebilmesine olanak tanıyor. Böylelikle açık alanlardaki güvenlik problemi de ortadan kalkmış oluyor.

Bu haber toplam 6283 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.