1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Akdeniz gemi seyahatine katılarak 4 ülkeyi keşfet
Akdeniz gemi seyahatine katılarak 4 ülkeyi keşfet

Akdeniz gemi seyahatine katılarak 4 ülkeyi keşfet

Gemi ile Akdeniz coğrafyasına keyifli bir seyahat yaparak, güneşe doğru yol alacağınız sıcacık bir tatil geçirmeye ne dersiniz?

A+A-

Özellikle kış mevsimi soğuk yüzünü gösterdiğinde, bir karamsarlık içine düşer, yaz yeniden gelse güneş yeniden tepemizde olsa diye içinden geçirir insan.

Güneşin azıcık kendini bile göstermesi, kış aylarında pek çoğumuzu mutlu etmeye yeter.  Gemi ile Akdeniz coğrafyasına keyifli bir seyahat yaparak, güneşe doğru yol alacağınız sıcacık bir tatil geçirmeyi kim istemez ki? Hem gemi içinde sunulan imkanlar, hem de uygun fiyatı ile kış aylarının popüler programıdır Akdeniz…

akdenizde-sicak-tatil-1.jpg

4 ülkeyi keşfetme şansı

Üstelik bir haftalık Akdeniz gemi seyahatine katılarak İtalya, Malta, İspanya ve Fransa gibi birbirinden güzel, 4 ülkeyi keşfetme şansına da sahip olursunuz. Bu keyifli seyahatte, MSC Splendida gemisi ile seyahat ederken, Sicilya ve Malta’da belki de Akdeniz mutfağının en leziz yemeklerini tadabilme şansına sahip olursunuz.

Barselona’da İspanya’nın keyifli yüzünü keşfedeceksiniz. İtalya’nın Cenova ve Fransa’nın Marsilya liman şehirlerini de, bu seyahatte görebileceksiniz. Akdeniz insanının misafirperverliği ve sıcakkanlılığı ile Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini tadacak, içinizi ısıtacak bir iklimde seyahat edip, keyifli anılar biriktireceksiniz. Soğuk havadan kaçmayı düşlerseniz; Ocak, Şubat ve Mart aylarında alternatifli tarihlerde, Türkçe rehberlik hizmetleri ile sımsıcak bir MSC Cruises Akdeniz gemi seyahatine çıkabilirsiniz…

akdenizde-sicak-tatil-2.jpg

Uygun fiyatlara keyifli seyahatler

MSC Splendida’nın 699 Euro’dan başlayan uygun fiyatları, uçakla gidiş-dönüş bileti dahil. Deniz üzerinde uygun fiyatlı Duty Free alışveriş imkanları, Broadway şovları kalitesinde muhteşem bir animasyon, canlı müzik-Jazz-Pop dinleyebileceğiniz alternatifli cafe ve barlar, Wellness-SPA keyfi, alakart restaurantlar ve uluslararası mutfağın en güzel örneklerini bulabileceğiniz açık büfe lezzetleri de seyahatinize keyif katacak. Ayrıca peşin fiyatına 9’a varan taksit imkanları olduğunu da belirtelim.

akdenizde-sicak-tatil-3.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2766 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.