1. HABERLER

  2. ENERJİ

  3. AKSA Jeneratör, denizlerde gücün simgesi oldu!
AKSA Jeneratör, denizlerde gücün simgesi oldu!

AKSA Jeneratör, denizlerde gücün simgesi oldu!

Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, marin jeneratörleriyle denizde de kesintisiz enerji sağlıyor.

A+A-

Uluslararası denizcilik standartlarına uygun olarak üretilmiş AKSA marin jeneratörler; sessiz çalışma, düşük yakıt tüketimi, düşük emisyon değerleri gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan AKSA Jeneratör, denizcilik sektörünün kesintisiz enerji ihtiyacına marin jeneratörlerle yanıt veriyor. Sessiz çalışan, düşük yakıt tüketen ve düşük emisyon değerleriyle çevre dostu olan marin jeneratörler; uluslararası denizcilik standartlarına, CE sertifikasına ve dünya çapındaki klas kuruluşlarından sertifikalandırılmaya uygun olarak üretiliyor. Yüksek performansıyla dikkat çeken AKSA marin jeneratörler, 4-1800 kW arasında değişen güçleriyle farklı ihtiyaçlara yanıt veriyor. AKSA marin jeneratörler, özel ses izolasyon kabini sayesinde denizdeki sessizliği ve huzuru da bozmuyor AKSA’nın marin jeneratör portföyünde distribütörü olduğu Cummins Onan marka jeneratörlerin yanı sıra ABD marin pazarının en katı emisyon standartları olan EPA Tier 3 seviyesine uygun John Deere motorlu modeller de yer alıyor.

Aksa Jeneratör Ceo’su Alper Peker, “AKSA, denizcilik dünyasının en çok tercih ettiği markaların başında yer alıyor. Üstün performansa sahip, çevre dostu, düşük yakıt tüketen marin jeneratörlerimizle deniz seyahatlerinde kesintisiz enerji sağlıyoruz. Ürünlerimizi denizcilik dünyasının ihtiyaçlarına göre sürekli yeniliyor, şekillendiriyoruz. Amacımız hayatın denizde de kesintisiz akmasını sağlamak” diyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2913 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.