1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Ali Gürün, Shipowners’ Club Yönetim Kurulu Üyesi Oldu
Ali Gürün, Shipowners’ Club Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Ali Gürün, Shipowners’ Club Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Shipowners’ Club bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanan Sanmar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Projeler Direktörü Ali Gürün, şirketin Dubai’de düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı.

A+A-

Kuruluşunun 40. Yılında olan Sanmar Denizcilik, römorkör ve kılavuzluk işletmeciliği ile römorkör inşasında Türkiye’de ve dünyada gerçekleştirdiği ilklerle başarılı bir geçmişe sahip.

Ali Gürün kimdir?

Ali Gürün, kulübün uzun yıllardır üyesi olan Sanmar Denizcilik’in Projeler Direktörü ve hissedarı olarak sektörde, özellikle modern römorkörlerin operasyonu ve inşası konusunda uzman.

1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Ali Gürün, 1996 yılında da İTÜ Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

Sanmar alanında ilklere imza atıyor

Karşılıklı sorumluluk sigortacısı olan Shipowners’ Club, 1855'ten bu yana küçük ve özel tip gemilere Koruma ve Tazmin (P&I) sigortası sağlıyor. International Grup (IG) üyesi olan ve 600’ü aşkın broker şirketle çalışan Kulüp, dünyanın farklı bölgelerinde hizmet veren 32 binden fazla gemiye sigorta sağlıyor.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın lider römorkör imalatçılarından ve işletmecilerinden olan Sanmar Denizcilik ve Makina A.Ş.’nin bünyesinde, Sanmar Tersanesi Tuzla, Sanmar Tersanesi Altınova, Most Denizcilik LTD ve Most Lab gibi denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmalar bulunuyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 11844 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.