1. HABERLER

  2. HAKKI ŞEN

  3. ALS için meydan okuyan okuyana
ALS için meydan okuyan okuyana

ALS için meydan okuyan okuyana

Gemi Brokerleri Derneği tarafından organize edilen ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan etkinlikte denizcilik sektörünün önde gelen temsilcileri birbirlerine meydan okudular.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Köseoğlu, yönetim kurulu üyeleri, bir önceki yönetim kurulu başkanı Pınar Kalkavan ve Vira Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Şen, ALS Hastalığına dikkat çekmek için sektör temsilcilerine meydan okudular.

Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Yönetim Kurulu Üyesi Semih Dinçel, geçen hafta içinde ALS hastaları için yapılan yardım kampanyasına destek vermek için İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan'a meydan okumuştu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, Semih Dinçel'in meydan okumasını kabul ederek, Rizespor Teknik Yönetimi ve futbolcuları ile birlikte İMEAK DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu'na ALS hastalığına dikkat çekmek için meydan okudu.

Pınar Kalkavan'ın Şadan Kaptanoğlu'na meydan okumasının ardından, DTO Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Alev Tunç da kendisini yeterince koruyamadığı için Vira Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Şen’e meydan okudu. Hakkı Şen de başta Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak ve Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Orhan Erinç, Armatörler Birliği Başkan Vekili Erol Yücel olmak üzere birçok önemli köşe yazarı ile Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat’a meydan okudu. Hakkı Şen’in meydan okumasından sonra neredeyse kovayı kapan geldi ve ALS’ye dikkat çekmek için 4 kova soğuk su Hakkı Şen’in başından aşağı boşaltıldı.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2186 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.