1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Ambarlı Limanı çalışanlarından Türk Kızılayı'na destek
Ambarlı Limanı çalışanlarından Türk Kızılayı'na destek

Ambarlı Limanı çalışanlarından Türk Kızılayı'na destek

Ambarlı Limanı ve Ambarlı Gümrüğü çalışanları, Türk Kızılayı'na destek vermek için kan bağışı kampanyası düzenledi.

A+A-

Türk Kızılayı, İstanbul Sağlık Müdürlüğü, Ambarlı Limanı ve Ambarlı Gümrük Platformu iş birliğiyle Altaş Ambarlı Limanı Gümrük Binası'nda kan bağışı kampanyası dolayısıyla tören yapıldı.

İstanbul Vali Yardımcısı Osman Günaydın törende yaptığı konuşmada, Tük Kızılayı’nın hem ülke sınırları içinde hem de yakın ve uzak diyarlarda nerede mağdur, ihtiyaç sahibi, afetzede, sıkıntılı topluluk, kişi, birey varsa hizmetlerin en güzelini yaptığını söyledi.

“Kan, can vermek demektir!”

Türk Kızılayı, İstanbul Sağlık Müdürlüğü, Ambarlı Limanı ve Ambarlı Gümrük Platformunun katkılarıyla bu kampanyanın düzenlendiğini belirten Günaydın, "Bu tür etkinliklerin ilklerinden birisidir. Kan, can vermek demektir. İnşallah ihtiyaç sahiplerine bu canı hep birlikte vermiş olacağız. Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum." dedi.

İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da kanın bir organ olduğunu ve bir sıvı olarak algılanmaması gerektiğini kaydetti.

Kan bağışı yapanların, bir insanın hayatına hayat kattığını dile getiren Memişoğlu, "Türk Kızılayı, dünyanın her yerindeki insanlara elini uzatmış durumda. Ambarlı Limanı ve Ambarlı Gümrüğü çalışanları böyle hayırlı bir işe kalkıştığı için teşekkür ediyorum." dedi.

Liman ve Gümrük çalışanlarından anlamlı kan bağışı

Konuşmaların ardından Osman Günaydın, Kemal Memişoğlu ve Ambarlı Gümrük Müdürü Erkan Yaman, Ambarlı Liman ve Gümrük Platformu Başkanı Serkan Birdal, Türk Standartları Enstitüsü Erenköy Müşaviri Mehmet Hüsrev kan bağışı aracını ziyaret etti.

Daha sonra Ambarlı Limanı ve Ambarlı Gümrüğü çalışanları kan bağışında bulundu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3040 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.