1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. Ankara Askeri Ataşeler Birliği’nden BİTES’e ziyaret
Ankara Askeri Ataşeler Birliği’nden BİTES’e ziyaret

Ankara Askeri Ataşeler Birliği’nden BİTES’e ziyaret

Ankara Askeri Ataşeler Birliği (Ankara Military Attache Corps - AMAC) üyeleri BİTES Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri merkezini ziyaret etti. Videolu haber...

A+A-

Ankara’da görev yapan yabancı askeri ataşelerin oluşturduğu Ankara Askeri Ataşeler Birliği (Ankara Military Attache Corps - AMAC) üyeleri, BİTES Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri merkezine ziyarette bulundu.

BİTES şirket yetkililerinden; şirket kuruluşu, amacı, mevcut imkân ve kabiliyetleri ile faaliyetleri hakkında bilgilendirme alan birlik üyeleri, özellikle AR-GE ve yenilikçi teknolojiler alanında geliştirilmekte olan ürün demolarına büyük ilgi gösterdiler.

BİTES’in uygulamalarına ilgi büyüktü

Kara, hava, deniz ve insansız platformlara yönelik, yeni nesil Artırılmış Gerçeklik destekli eğitim, bakım ve operasyon sistem çözümleri, Entegre Sanal Gerçeklik sistem çözümleri, Lidar tabanlı 3B iç mekân haritalama ve bakım personeline yönelik giyilebilir artırılmış gerçeklik tabanlı destek uygulaması konukların yoğun ilgisini çekmiştir.

AMAC Başkanından BİTES Genel Müdürüne plaket

Ziyaret sonrasında AMAC üyeleri adına, Başkan Slovakya Askeri Ataşesi Tuğgeneral Josef Viktorin, BİTES Genel Müdürü Uğur Coşkun’a ziyaret anısına plaket takdim etti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4746 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.