1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Aquapark'a gelenler buzla serinledi!
Aquapark'a gelenler buzla serinledi!

Aquapark'a gelenler buzla serinledi!

Afrika sıcaklarının hüküm sürdüğü İzmir'de vatandaşlar serinlemek için su parklarına akın etti.

A+A-

Mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği kentte, deniz kenarına gidemeyen vatandaşlar Balçova ilçesindeki su parklarına gitmeyi tercih etti. Su parkını dolduran her yaştan vatandaş hem bunaltıcı havanın etkisinden kurtuldu hem de keyifli zaman geçirdi. Sabah ve akşam saatlerinde güneşlenen vatandaşlar, termometrenin 37 ile 40 dereceyi gösterdiği 12.00 -16.00 saatleri arasında havuz kenarındaki gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.

Su ısınınca buz servisi yapıldı 

Tüm gününü su parklarda geçiren bazı İzmirliler ise bunaltıcı sıcağın etkisini azaltmak ve serinlemek için yetkililerden buz istedi. Havuzların içinde kendilerine ikram edilen buzlarla serinlemeye çalışan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Serinlemek için havuza gelen Nehir Öncel, İzmir'in çok sıcak bir yaz geçirdiğini belirterek, "Ancak bu şekilde bir havuz bir de buz ile serinliyoruz. Burada vaktimiz çok keyifli geçiyor." dedi.

Öğrenci olan Ece Erter ise, havuzun içinde ilk kez buzla serinlediğini çok hoşuna gittiğini herkese önerdiğini dile getirerek, "İzmir çok sıcak. Serinlemek için her yıl buraya gelirim. Hem buz hem de havuz serinlemek için süper bir ikili." şeklinde konuştu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2628 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.