1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Arkas, baraşırdan başarıya koşuyor
Arkas, baraşırdan başarıya koşuyor

Arkas, baraşırdan başarıya koşuyor

10-18 Haziran tarihleri arasında St Tropez, Fransa ve San Remo, Genoa İtalya'da gerçekleşen Giraglia Rolex Cup'a hızlı bir başlangıç yapan Arkas Sailing Team yine önemli bir başarıya imza attı.

A+A-

Arkas Spor Kulübü'nün yelken takımı 'Arkas Sailing Team', zorluk derecesi yüksek ve son 50 yılın en ünlü yarışlarından birisi olan St. Tropez Giraglia Rolex Cup'ta IRC A sınıfında aldığı 5.lik derecesi ile yine önemli bir başarıya imza attı.

Altuğ Şenermen, Fikret Oral, Sergen Birincioğlu, Serhat Altay, Serkan Yapan, Tayfun Erey, Tolga Yağlı, Tuğrul Elbirler, Onur Tok, Onur Pekçetin ve Yiğit Can Gülle'den oluşan Arkas Sailing Team, St.Tropez'in tarihi limanından başlayıp Genoa'da sona eren yarışta 56 tekne ve yaklaşık 500 sporcuyla dereceye girebilmek için mücadele etti.

10-18 Haziran tarihleri arasında St Tropez, Fransa ve San Remo, Genoa İtalya'da gerçekleşen Giraglia Rolex Cup'a hızlı bir başlangıç yapan Arkas Sailing Team zorlu mücadelelere sahne olan yarışta, toplamda 5.'lik derecesi elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3723 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.