1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Artık online tekne kiralanabilecek: işte o adres "viravira.co"
Artık online tekne kiralanabilecek: işte o adres "viravira.co"

Artık online tekne kiralanabilecek: işte o adres "viravira.co"

Türkiye’nin tek tekne kiralama pazaryeri olan "ViraVira" hizmete açıldı.

A+A-

Yakın zamanda faaliyete geçen, Türkiye’nin tek online tekne kiralama pazaryeri olan ViraVira (www.viravira.co), tekne sahipleri ile tekne kiralamak isteyenleri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Viravira, tekne kiralamak isteyenlere, birçok seçenek arasından konum, zaman ve fiyat bakımından uygun olan tekneyi bulma ve bir kaç kolay adımda güvenli bir şekilde kiralama imkanı sunuyor. %100 online olan rezervasyon süreci, saatlik, günlük ve haftalık kiralama seçenekleri, kredi kartı ve havale ile online olarak ödeme ve taksit imkanları sayesinde Viravira, organize edilmesi zor ve pahalı bir zevk olarak bilinen tekne kiralamayı geniş kitlelerin erişimine sunmayı hedefliyor.

Viravira, diğer platformlardan farklı olarak, tahsil edilen ücreti kiralama süreci başlayana kadar BDDK tarafından denetlenen bir ödeme hizmeti sağlayıcısının koruma hesabında tutuyor. Böylelikle, teknenin teslim edilememesi riskine karşı kiracıları ve ücretin tahsil edilememesi riskine karşı tekne sahiplerini koruyor. Ek olarak, kiracılara, diğer kullanıcılar tarafından girilmiş olan yorumları okuyarak tekneler ve tekne sahipleri hakkında daha fazla bilgi edinme imkanı sunuyor.

Viravira, yaptığı kurumsal iş birliktelikleri ile tekne sahiplerinin daha önceden erişimleri olmayan geniş bir talep havuzuna ulaşmalarına ve pazarlama giderlerini düşürmelerine yardımcı oluyor.

Türkiye’de deniz turizmine olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Viravira, denizcilik hakkında kaliteli ve doğru içerik sunmayı amaçlayan ViraviraBlog, ViraviraInfo ve ViraviraRotalar ile renkli deniz hayatına ve sektöre dair çeşitli bilgiler de paylaşıyor.

Öncelikli hedefi Türkiye denizcilik sektörünün ileri gelen oyuncularından biri olmak olan Viravira, orta vadede Akdeniz çanağında yer alan diğer ülkelere de açılmayı hedefliyor. Özellikle, Türk vatandaşlarının Yunanistan başta olmak üzere diğer Akdeniz ülkelerindeki kiralamalarına aracılık etmeyi amaçlıyor.

Bu haber toplam 10589 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum