1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Asım Kocabıyık'a ödül
Asım Kocabıyık'a ödül

Asım Kocabıyık'a ödül

Asım KOCABIYIK' a 16 Haziran 2010 Çarşamba günü Ataköy Marina Otel’de düzenlenen bir törenle Toplumsal Hizmet Ödülü verildi.

A+A-

Yeşilköy Rotary Kulübü Yeşilköylü olan hayırsever işadamı ve İstanbul Rotary Kulübü 1974-75 Dönem Başkanı Rtn. Asım KOCABIYIK'a 16 Haziran 2010 Çarşamba günü Ataköy Marina Otel’de düzenlenen bir törenle Toplumsal Hizmet Ödülü verildi.

 

Ödül törenine 2009-2010 Rotary Döneminde 2420. Bölgede Dönem Başkanı olarak görev yapan ve  Yeşilköylü olan 4 Kulüp Başkanı da katıldı.

 

 

Asım KOCABIYIK kendisine Vakıflar İstanbul Bölge Müdürlüğü ve Yeşilköy Rotary Kulübü tarafından verilen ödüllerini aldıktan sonra 68 senedir Yeşilköylü olan biri olarak Yeşilköy anılarını anlattı. Törende 3 nesildir Yeşilköylü olan ve Yeşilköy'ün tarihçesi ile ilgili çok değerli bir kitabın basılmasına sponsor olan Maçka Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Ender MERTER "Ayestafanos' tan Yeşilköy'e" konulu bir konferans verdi ve Yeşilköy Mahallesi Muhtarı tarafından hazırlanan Yeşilköy’ün tarihi fotoğraflarıyla süslü bir slayt gösterisi eşliğinde Yeşilköy’ün (Ayestefanos)  tarihini anlattı. Ayrıca Yeşilköy'le ilgi bastırdığı kitabın tanıtımını yaptı.

 

Toplantıya Yeşilköy Rotary Kulübü üye ve eşlerinin yanı sıra Yeşilköy'de ikamet eden Nişantaşı Rotary Kulübü Dönem Başkanlığı görevini yürüten Aykut KESKİNTÜRK, Yeşilköy'de yaşayan Ataköy Rotary Kulübü 2008-2009 Dönem Başkanı Mustafa ÇETİNKOL,  Küçükçekmece Rotary Kulübü Dönem Başkanı ve Bakırköy Belediyesi 1. Başkan Vekili Hasan ERSOY, Yeşilköy Rotary Kulübü Onur Üyesi, Bakırköy Belediyesi 2. Başkan Vekili ve Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkan Vekili Kenan KIR;  işyeri ve ikametgahı Ataköy'de olan Emlak Bankası e. Gn. Md. Yrd. Fındıklı Rotary Kulübü Dönem Başkanı Kemal ÖKÇÜN; Ataköylüler Derneği ( DER) Genel Başkanı Özcan ATAMER, Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) Kurucu Genel Başkanı ve Anadolu Folk Topluluğu Başkanı 50 senedir Bakırköylü olan Göksenin İLERİ, İstanbul Çevre Federasyonu Konseyi Genel Başkanı Av. Tunay GÜRSEL’ de katıldılar.

 

Virahaber

Bu haber toplam 3650 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.