1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Automechanika başarısını denizlere taşıyor!
Automechanika başarısını denizlere taşıyor!

Automechanika başarısını denizlere taşıyor!

Messe Frankfurt Automechanika teknesi, geçtiğimiz yıl katıldığı yarışlarda başarılar elde ederek markanın fuarcılıktaki başarısını denizlere taşıdı.

A+A-

Messe Frankfurt Automechanika teknesi, geçtiğimiz yıl katılmış olduğu yarışlarda 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda ve Kalamış Yelken Kulübü Yat Trofesi’nde 1.’lik, İYK Altın Kilit Yat Yarışı’nda 3.’lük elde ederek markanın fuarcılıktaki başarısını denizlere taşıdı.

Messe Frankfurt Istanbul, Turkcell organizatörlüğü kapsamında, 11 – 14 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Boğazı’nda 16. kez düzenlenecek olan "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2017” yarışı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Toplam 30 ülke’den 100 farklı teknenin katıldığı yarışların iddialı ekiplerinden Cenoa Sailing, fuarcılık sektörünün öncü firmalarından Messe Frankfurt Istanbul’un sektördeki başarısını bir kez daha yarışa taşımayı hedefliyor. Dünya’nın 3. Büyük otomotiv endüstrisi fuarı Automechanika Istanbul imzasını taşıyan tekne yeni sezona hazır durumda.

Dünyanın dört bir yanından tekneler ve ekiplerin yarışacağı "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2017”, antrenman yarışlarının ardından Caddebostan açıklarında cuma ve pazar günü yapılacak şamandıra yarışları ile kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Yarışlar sonunda birinciliği alan tekne meşhur Turkcell Platinum Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası'nı evine götürme hakkına sahip olacak.

yelkenli-001.jpg

Messe Frankfurt Automechanika teknesi sezonun ilk yarışında 3.’lük elde etti

2017 yarış sezonuna Bahçeşehir Üniversitesi Yelken Kulübü tarafından düzenlenen İlkbahar Trofesi ile başlayan Messe Frankfurt teknesi, bu yarışta da 3. olarak podyuma çıktı. Messe Frankfurt, 29 Nisan Cumartesi günü Kalamış Yelken Kupası’na da katılarak yılın ikinci yarışına çıkacak. 11-14 Mayıs tarihlerindeki Turkcell Platinum Bosphorus Cup yarışının hemen ardından 20 Mayıs Cumartesi günü “BMW Sailing Fest” yarışı’nda da derece almak için mücadele edecek. 10-11 Haziran tarihlerinde ise Oli Spor Fest ile yılın dördüncü yarışına çıkacak.

Temmuz ayında toplam 2 yarışa daha katılarak ilk dönem yarış sezonunu tamamlayacak olan Automechanika Istanbul imzalı tekne, ikinci dönem Eylül-Ekim-Kasım ve Aralık aylarındaki yarışlara hazırlanacak.

Yelken sporuna desteğini 2015 yılında başlatan Messe Frankfurt Istanbul, motorsporlarından sonra denizlerde de aktif başarılara doğru ilerlemektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2466 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.