1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. AVS Global Ship Supply, denizcileri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu
AVS Global Ship Supply, denizcileri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu

AVS Global Ship Supply, denizcileri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu

AVS Global Ship Supply, denizcileri ve ailelerini 2 Haziran Cuma günü Radisson Blu Hotel - Tuzla’da düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu.

A+A-

AVS Global Ship Supply çalışanları ve ailelerinin yanı sıra gerçekleşen iftar yemeğine, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Başkanı Murat Kıran ve Başkan Yardımcısı Orhan Torlak, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Salih Zeki Çakır, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Başkanı İlhami Yıldırım ve şube yönetim kurulu üyeleri, denizcilik sektöründen firma temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinin ev sahipliğini, AVS Global Ship Supply Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek yaptı.

avs_iftar_yemegi_2017_2.jpg

Yaklaşık 500 davetlinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Abdülvahit Şimşek, düzenlenen bu büyük organizasyona katılım nezaketini gösteren denizcilik sektörünün temsilcilerine, AVS Global Ship Supply çalışanlarına ve ailelerine teşekkür etti.

Yaptığı konuşma da ramazan ayının çok değerli ve önemli bir ay olduğunu da vurgulayan Şimşek, böylesi anlamlı bir akşamda sektör temsilcileri ve AVS çalışanları ile bir araya gelmenin mutluluğuyla yaşadıklarını ifade etti.

Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programında oruçlarını açan davetlilere, sahnede tasavvuf müziği ekibi ve semazen gösteri grubu eşlik etti.

avs_iftar_yemegi_2017_6.jpg

Haber: Hüseyin Altay YONTAN / Vira Haber

Bu haber toplam 5872 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.