1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. AVS Global Ship Supply, Exposhipping’te dünya denizcileri ile buluştu
AVS Global Ship Supply, Exposhipping’te dünya denizcileri ile buluştu

AVS Global Ship Supply, Exposhipping’te dünya denizcileri ile buluştu

14. Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansı’na katılan AVS Global Ship Supply, denizcilik sektörünün mevcut durumunda Türkiye’ye yeni katkılar sağlayacağını belirtti.

A+A-

AVS Global Ship Supply firmasının Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Emel Akgün Vira Haber muhabirine fuara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akgün yaptığı açıklamada, “Expomaritt Exposhipping Fuarı’nı çok önemsedik. Özellikle denizcilik sektörünün bu zor zamanlarında fuarın taze kan getireceğine inanıyor ve yurtdışından gelen misafirlerimizle güzel bir sinerji yaratabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Akgün, “Her zaman katıldığımız fuarların stand yapısından farklı olarak herkesi bir araya toplayabilecek, yerli ve yabancı misafirlerimize ev sahipliği yapabilecek bir standımız olsun istedik. Şöyle ki, işimiz deniz, bu nedenle buradaki standımızda da deniz konteynerlerini kullanmayı tercih ettik. Kafe mantığında, hazır, sıcak ve değişik Türk yemeklerini hem katılımcılara hem de fuardaki diğer misafirlere ikram edebilecek şekilde organize olduk. Bizler aslında burada şunu vurgulamak istedik, uluslararası sularda gemilere, tüm dünya limanlarında gıda tedariki yapmaktayız. Dedik ki bizler aslında herkesi doyurabiliriz, bu sebeple bunu fuardaki herkese göstermek istedik” sözlerini ifadesine ekledi.

avs_1.jpg

Akgün ayrıca, “Bu fuarda bulunan şuan ki standımız ClassOffices Mimarlık tarafından yapıldı. Bu firmada bizim bünyemizdeki mimarlık ofisidir. Özel tüm projelerimizi kendi mimarlık ofisimizle yapmaktayız. Ayrıca benzer konseptler için dışarıya da hizmet veriyoruz” dedi.

AVS Global Ship Supply, Hollanda merkezli kendi firması Q Ship Management ve stratejik ortakları olan Marlow Navigation, Dingli & Dingli firmaları ile ortak alanda buluşarak denizcilik sektörüne birçok alanda hizmet verebileceğini gösterdi. Farklı bir bakış açısıyla, misafirlerinin birbirleri ile tanışabilmelerine imkân sağlayan AVS Global Ship Supply, stantlarını ziyaret eden tüm misafirlerinin ihtiyaçlarını ise tek bir yerden yanıtlama imkânı sundu.

avs_2.jpg

Akgün yaptığı açıklamada, “Sektörü bir araya getirebilen bir stand olduğumuzu düşünüyoruz. Fuarın ilk günü AVS Global Ship Supply olarak yaklaşık 450 kişiyi konuk olarak ağırladığımız bir kokteyl ev sahipliği yaptık. Bu anlamda Seatrade ve UBM ortaklığında gerçekleşen bu organizasyonda yapılan panellerde katılımcılara ve panalistlerimize, gerekse de kokteyle vermiş olduğumuz destekle en az organizatörler kadar denizcilik sektörümüze ev sahipliği yapmaya çalıştık. Bizler fuardan son derece mutluyuz ve gayet iyi gittiğini de düşünüyoruz. Herkesin de keyifli ve kazançlı bir fuar geçirmesini diliyoruz” dedi.

avs_3.jpg

Standlarının çok yoğun bir ilgiyle karşılaştığını söyleyen AVS Global Ship Supply, müşterilerini ve diğer standları gezdiklerinde, her gün farklı kişileri ve kurumları ağırladıklarını belirttiler.

Fuarın içinde çok önemli bir konferansın yer almasının, fuarın özellikle Anadolu yakasında ve tersaneler bölgesine yakın konumlanmasının son derece sağlıklı olduğu vurgulandı.

Haber: Hüseyin Altay YONTAN / Vira Haber

Bu haber toplam 9608 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.