1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. AVS Global Ship Supply ile SeaServ GmbH ortaklığa imza attı
AVS Global Ship Supply ile SeaServ GmbH ortaklığa imza attı

AVS Global Ship Supply ile SeaServ GmbH ortaklığa imza attı

AVS Küresel Gemi Tedariği ve Yönetimi A.Ş, SeaServ GmbH ile olan ortaklığını bir basın duyurusu ile açıkladı.

A+A-

Denizcilik sektöründe 30 yıllık tecrübesi olan AVS, çeşitli alanlarda yatırımlarına ve stratejik ortaklıklarına bir yenisini daha ekledi. Denizcilik sektöründe küresel teadarik ve catering hizmetleri sunan Alman şirketi SeaServ ile ortaklığa imza atan AVS firması konuya ilişkin olarak bir basın açıklamasında bulundu.

SeaServ firmasının ayrıca armatörler, gemi yöneticileri ve finansal kurumlar için tedarik, gözlemleme ve raporlama fonksiyonlarına sahip bir denizcilik platformu olduğunu hatırlatan AVS'nin yetkilileri, ortaklığın amacının mevcut dijital sipariş ve yönetim araçlarını kullanarak, 7/24 kişisel müşteri hizmetiyle beraber denizcilik piyasasını bir adım ileri taşımak olduğunu belirttiler. Ayrıca, AVS ve SeaServ’ün işbirliği sayesinde tüm müşterilerin yararına olacak rekabet ortamı ve çok çeşitli denizcilik çözümleri tesis edileceği açıklandı.

Yapılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi;

"Grup şirketlerin çalışanları, denizcilik piyasasının tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye daima hazır olan, son derece tecrübeli ve yüksek motivasyonlu kişilerin bir araya gelmesiyle oluşmuş bir ekiptir. Deneyimli programcılar ve bilgi işlem sistem geliştiricilerinden kurulu bir IT ekibi denizcilikteki gelişim sürecinin devamını sağlayarak, piyasadaki değişikliklere yanıt verilmesini kolaylaştıracaktır. Oluşan yeni şirketler grubu 300 gemiye catering hizmeti dahilinde gıda, kumanya ve tüketim maddeleri vermektedir.

Müşterek vizyonumuzun, değerli iş ortaklarımızın memnuniyetini artıracağını, ilişkilerimizi sürdürülebilir kılacağını ve bir bütün olarak daha kaliteli hizmetler sunmamıza öncülük edeceğini ümit ediyoruz."

Haber: Hüseyin Altay YONTAN / Vira Haber

Bu haber toplam 9465 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.