1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Balıkçı barınakları konuşuldu
Balıkçı barınakları konuşuldu

Balıkçı barınakları konuşuldu

Balıkçı barınaklarının durumu ve iyileştirilmesi konulu toplantı gerçekleştirildi.

A+A-

Balıkçı barınaklarının durumu ve iyileştirilmesi konulu toplantı 1 Haziran 2010 tarihinde Denizcilik Müsteşarlığı Katip Çelebi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Denizcilik Müsteşarlığı’ndan gelen bilgiye göre, toplantıya balıkçı kooperatifleri temsilcileri ile Ulaştırma Bakanı Müsteşarı Habib Soluk, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Pakgil, Denizcilik Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkeser, Denizcilik Müsteşarlığı Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürü Yaşar Duran Aytaş, Denizcilik Müsteşarlığı Deniz Ulaştırması Genel Müdürü Özkan Poyraz, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı, DLH Genel Müdür Yardımcısı Metin Tahan katıldı.

 

 

Balıkçıların sorunları ve taleplerini içeren toplantıda balıkçıların gündeme getirdiği konular; Türkiye Balıkçı Limanları’nın iyileştirilmesi durumu, Türkiye’ye yeni ihtiyacı olan Balıkçı Limanları, 4922 sayılı yasa, Yurtdışında avcılık yapacak olan balıkçı gemilerinin yaşadığı sıkıntılar şekline oldu.

 

 

Yapılan görüşmelerin ve tartışılan sorunların ardından bir sonraki toplantının bölgesel düzeyde İstanbul’da yapılması kararlaştırıldı.

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.