1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. Beykoz-Yeniköy motorlarında akbil dönemi başladı
Beykoz-Yeniköy motorlarında akbil dönemi başladı

Beykoz-Yeniköy motorlarında akbil dönemi başladı

Beykoz-Yeniköy hattında çalışan deniz motorlarında “İstanbul Kart” kullanımına geçildi.

A+A-

Vira Haber Merkezi

Geçmişten günümüze küçük deniz motorlarıyla dolmuş usulü Beykoz-Yeniköy seferlerini yapan Beyden Deniz Ulaşım Hizmetleri'nde yeni bir döneme geçildi.

İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan Beykoz-Yeniköy İskelesi’nden karşılıklı olarak 4 büyük yolcu motoru ile Beykoz-Yeniköy seferleri artık “İstanbul Kart” ile gerçekleştirilecek.

Dün itibariyle geçerli olmaya başlayan İstanbul Kart kullanımının hizmete girişinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Beykoz Yolcu Motorları Derneği Başkanı Muhittin Molla, “İstanbullulara artık büyük motorlarla ve İstanbul Kart avantajları ile hizmet vereceğiz. Beykoz’umuza ve tüm vatandaşlarımıza bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

beyden4.jpg

Beyden yetkililerinden aldığımız bilgi neticesinde, Beykoz-Yeniköy hattında deniz dolmuş seferlerinin 1930’dan beri yapıldığı ve 2012 yılından bu yana da büyük yolcu motorlarıyla seferlerin gerçekleştiği bilgisine ulaştık.

Şubat 2017 itibariyle karşılıklı olmak üzere ve İstanbul Kart kullanımının geçerli olduğu 4 yolcu motoruyla Beykoz-Yeniköy seferleri 20 dakika arayla gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 4981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.