1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. BIMCO "NYPE 2015 Semineri" İstanbul'da yapılacak
BIMCO "NYPE 2015 Semineri" İstanbul'da yapılacak

BIMCO "NYPE 2015 Semineri" İstanbul'da yapılacak

BIMCO Halkla İlişkiler / NYPE 2015 Semineri, 22 Mart 2017 Çarşamba günü The Green Park Pendik Hotel&Convention Center'da BIMCO ve İMEAK Deniz Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

A+A-

Seminerin açılış konuşması Dr. Fehmi Ülgener tarafından yapılacak. Seminer, yeni NYPE 2015 zaman esaslı gemi kira sözleşmesi hakkında fikir vermeyi ve BIMCO'nun üye hizmetlerinin günlük iş hayatında sağladığı faydaları ortaya koymayı amaçlıyor.

Ücretsiz yapılacak olan seminer sonrasında bir resepsiyon verilecek. NYPE 2015'i kaleme alan ve gemi sahiplerini ve kiralayanları temsil eden ekip üyeleri, Seminer'de önemli klozlar hakkındaki görüşlerini belirtecekler, soruları cevaplandıracaklar ve yeni zaman esaslı gemi kira sözleşmesinin kullanılmasının yararlarını açıklayacaklar.

BIMCO ekibi, sizlerin ve ekibinizin daha etkili çalışmasını sağlayacak, iş kararlarınızı destekleyecek, zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlayacak bir takım önemli BIMCO hizmetlerinin sunumunu yapacak. Etkinliğe katılan herkes, gemi kira sözleşmesinin bir örneğini ve detaylı açıklamaları kapsayan BIMCO NYPE 2015 kitapçığına ücretsiz sahip olabilecek.

NYPE 2015: New York Üretim Borsası Formu (New York Produce Exchange Form), kuru yük sektöründe kullanımı en yaygın olan zaman esaslı gemi kira sözleşmesidir. Yeni revize edilmiş hali 15 Ekim 2015'de yayımlanmış olup, 1993'den bu yana yapılan ilk güncellemedir. Her ne kadar 28 maddenin çoğu genel olarak düzeltilmiş ya da ilave klozlarla değiştirilmiş olsa da, 1946 versiyonu muhtemelen halen en yaygın kullanılmakta olan versiyondur.

NYPE 2015, modern ticari uygulamaları ve son 20 yılda yaşanan hukuki gelişmeleri yansıtan küresel bir yaklaşım sunmaktadır. NYPE 2015, 21. yüzyıl denizciliğinin ihtiyaçlarını karşılayan modern ve kapsamlı bir zaman esaslı gemi kira sözleşmesidir.

Konuşmacılar;

  • Açılış: Dr. Fehmi ÜLGENER, Ülgener Hukuk Bürosu, Hukuki Danışmanlık, İstanbul.

NYPE 2015

  • Inga FROYSA, Baş Hukuk Müşaviri, Torvald Klaveness, Oslo
  • John FREYDAG, Konteyner ve Dökme Yük Gemisi Kiralama Müdürü,Bernhard Schulte GmbH &Co KG, Hamburg
  • Jonathan YOUNG, Deniz Taşımacılığı Davaları Dairesi Eski Müdürü, Cargill, Cenevre
  • Grant HUNTER, BIMCO Sözleşmeler ve Klozlar Müdürü
  • Miaojia LİU, BIMCO Eğitim Müdürü
  • Peter STORM, BIMCO Destek ve Tavsiyeler Müdürü

Yer: The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Pendik-İstanbul
Tarih: 22 Mart 2017
Saat: 17:00 – 19:00 – Seminer sonrasında bir resepsiyon verilecektir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2391 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.