1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Binali Yıldırım görevi Ahmet Arslan'a devretti
Binali Yıldırım görevi Ahmet Arslan'a devretti

Binali Yıldırım görevi Ahmet Arslan'a devretti

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya'daki devir teslim töreninin ardından 64. Hükümet'teki görevi olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini, Ahmet Arslan'a devretti.

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanlığı devir teslim törenini katıldı. Yıldırım, görevi daha önceden de beraber çalıştığı Ahmet Arslan’a devrederken, espri yaparak“Yani bu bakan başbakan oldu diye torpil yapıldığını düşünme. Torpil yok hizmet var” diye konuştu.

Görevi AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a devreden Yıldırım şunları söyledi:

Bu bir bayrak yarışı. Bayrak yarışında zamana zaman bazı arkadaşlar görevi yeni arkadaşlara devreder. Ama millete hizmet yolunda asla bir rehavet olmaz.AK Partinin ilk iktidara geldiği yıldan itibaren. Hemen hemen hükümetlerin birçoğunda ulaştırma denizcilik haberleşme bakanlığı görevini sizlerle beraber yapmanın gayreti içinde olduk.

Bu bir devir teslim hizmetleri anlatacak değiliz. İcraatın içinden programı değil bu.Bugün görevi huzurla arkamda hiçbir tereddüt kalamadan bu bakanlıkta genel müdürüm olarak temel alt yapı projelerin gerçekleşmesinde aktif görev yapan ve iki dönemdir de Kars serhat ilimizi TBMM’de temsile den Ahmet Arslan kardeşimize görevi veriyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah bu bakanlıkta bizden devraldığın bu görevi 20123 hedeflerimiz başta olmak üzere güzel hizmetleri, ilave ederek devam edersin.

Yani bu bakan başbakan oldu diye torpil yapıldığını düşünme. Torpil yok hizmet var.

Görevi devralan Ahmet Arslan ise şu ifadeleri kullandı:
Ulaştırma Bakanlığında çığır açmış bir bakanın başbakan olarak burada konuşmasının ardından konuşmak beni terletiyor.Ama Binali, Yıldırım ile çalışmak demek zaten terlemek demek.Elbette şanslıyız bakanlığımızın projelerini çok iyi bilen bir başbakanla çalışmak çok güzel bir şeydir ama bir o kadar da zordur.Bu bayrağı devraldığım için çok mutluyum. Ne mutluyum ki meslektaşım ve onun ekibine yer aldım.İşim zor biliyorum ama sizi mahcup etmemek adına ekstra bir güçle milletimize hizmet edeceğiz.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2058 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.