1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Bodrum Cup Yat Yarışları ödül töreniyle son buldu
Bodrum Cup Yat Yarışları ödül töreniyle son buldu

Bodrum Cup Yat Yarışları ödül töreniyle son buldu

Bodrum'da düzenlenen 26. Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Yat Yarışları, ödül töreniyle sona erdi.

A+A-

 

ERA Yat Kulübü tarafından 20-25 Ekim tarihleri arasında ilçede organize edilen 26'ncı Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Yat Yarışları, dün akşam düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Gümbet koyunda deniz ortasında oluşturulan yüzen platformlardaki Bodrum City Yüzen Şehir'de düzenlenen ödül törenine Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Organizasyon Onursal Başkanı Erman Aras, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özalın, Deniz Ticaret Odası Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, TÜRSAB Bodrum Şubesi Başkanı Sevinç Gökbel, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, D-Marin Marinalar Gurubu Genel Koordinatörü Ali Arken Bezirgan da katıldı; kupa ve plaket ödüllerini verdi.

 

 

'ALONDRA'YA 4 KUPA

 

Klasik Ahşap Yatlar kategorisinde yarışan 'Alondra' yatı hem kendi kategorisinde hem de Muğla Büyükşehir Belediyesi Kupası, Bodrum Belediyesi Kupası ve Regetta Kupası'nda dört sevinç birden yaşadı. Genel Klasman ve Gulet XL'de 'STS Okul Gemisi', Tirandil sınıfında 'Montenegro', Gulet ve Mozaik sınıflarında 'Jasmin 1', Ahşap Yatlar genel Klasmanda ve Standart yatlar sınıfında 'Randa', Katamaran sınıfında 'Fame' ,Cruiser sınıfında 'Shiraz Banou', Cruiser XL sınıfında 'Lady Katrina', IRC sınıfında 'Simenika' kupalarını aldı. Yarışmalara tam 26 yıldır katılan 'Büyük Yunus' yatı ekibine jüri özel ödülü verildi. Hollanda'dan 26 yıldır aralıksız yarışmaya katılan 'Borina 1' isimli yattaki denizciler fahri hemşeri unvanına layık görüldü. Yarışlara ailesiyle katılan 1.5 yaşındaki Mira Kılıç'a en genç yarışmacı ödülünün sahibi oldu. Mira tören sırasında yatta uyuduğu için ödülünü annesi Özlem Kılıç aldı.

 

Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal yaptığı kapanış konuşmasında, "İlk 25 yılını geride bıraktığımız yelken yat yarışları ile mavi yolculuğu ve Bodrum guletlerini marka haline getirip dünyaya tanıtmayı başardık. Şimdi önümüzdeki 25 yılın planlamasını yaparak bu markanın değerini yükselterek daha çok yabancı yelkenciyi çekmek için yoğun gayret sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

bodrum-cup-yat-yarislari-odul-toreniyle-son-buldu-dha-9b25af1313fa0b8170d9f81ea00dd9c3-1-t.jpgbodrum-cup-yat-yarislari-odul-toreniyle-son-buldu-dha-9b25af1313fa0b8170d9f81ea00dd9c3-2-t.jpgbodrum-cup-yat-yarislari-odul-toreniyle-son-buldu-dha-9b25af1313fa0b8170d9f81ea00dd9c3-3-t.jpg



 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.