1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Bodrum'da deniz temizliğine Ata Demirer de katıldı
Bodrum'da deniz temizliğine Ata Demirer de katıldı

Bodrum'da deniz temizliğine Ata Demirer de katıldı

Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, Bodrum'da düzenlenen etkinlikte denize dalış yaparak atık çıkardı.

A+A-

Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçların katılımıyla düzenlenen "deniz dibi temizliği" çalışmasına dalış yaparak destek verdi.

Bodrum Belediyesince "Denize en çok mavi yakışır" sloganıyla gerçekleştirilen deniz dibi temizliği, Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde devam etti. Bodrum Belediyesinde görevli 13 dalgıcın yürüttüğü temizlik çalışmasına Ata Demirer de katıldı.

denizdencikanlar.jpg

Temizliğin yapılacağı alana sabah saatlerinde gelen Demirer, önce dalgıçlardan bilgi aldı. Daha sonra belediyeye ait minibüste dalgıç kıyafeti giyen komedyen, tüm hazırlıklarını tamamlayarak dalgıçların yardımıyla denize indi.

Tavşan Adası etrafında yaklaşık 45 dakika dalış gerçekleştiren Demirer, daha sonra diğer dalgıçlarla çıkarttıkları atıkları kıyıya ulaştırdı. Karaya, kendisini bekleyen vatandaşlar ve öğrencilerin alkışlarıyla çıkan Demirer, esprileriyle de vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

atademirer_sualtinda.jpg

"Mavi yolculuk yapanların atıklarını çıkarttık"

Ata Demirer, yaptığı açıklamada, güzel bir dalış gerçekleştirdiklerini söyledi. Deniz dibinin göründüğü gibi olmadığını belirten Demirer, "Denizden neler çıkmadı ki... Mavi yolculuk yapanların bütün atıklarını çıkarttık. Dışarıdan parlak ve temiz görünüyor ancak aşağısı biraz sıkıntılı." dedi.

Demirer'in dalışı ve deniz dibindeki temizlik çalışması, sualtı kameralarınca görüntülendi. Temizlik çalışmasında denizden sandalye, otomobil lastiği, cam ve pet şişe atıklarının da olduğu yarım tona yakın çöp çıkartıldı. Gümüşlük iskelesi önünde bir süre sergilenen atıklar daha sonra Bodrum Belediyesi ekiplerince bölgeden alındı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3135 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum