1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Bosphorus Cup 2016 Turkcell sponsorluğunda başlıyor!
Bosphorus Cup 2016 Turkcell sponsorluğunda başlıyor!

Bosphorus Cup 2016 Turkcell sponsorluğunda başlıyor!

İstanbul'u dünyaya tanıtmaya devam eden uluslararası yelken yarışı Bosphorus Cup, 26-29 Mayıs tarihlerinde Turkcell Platinum sponsorluğuyla gerçekleştirilecek.

A+A-

Yelken tutkunlarının, spor meraklılarının ve İstanbul aşıklarının heyecanla beklediği; yarışan teknelerin rengarenk yelkenleriyle İstanbul Boğazı'nı görsel bir şölene çevirdiği "", Turkcell Platinum sponsorluğuyla yoluna devam ediyor. Bu yıl 15.’si düzenlenecek olan Bosphorus Cup, 26-29 Mayıs tarihlerinde 30 ülkeden 100’e varan tekneyi bir araya getirecek.

Türkiye'de yelkenciliğin yaygınlaşması için yıllardır çalışan ORG Sports ile Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile düzenlenen, İstanbul Boğazı'nın önemli uluslararası yelken yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup, Türkiye'de futboldan sonra en çok izlenen spor etkinlikleri arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü açık deniz yarışçılarından Lionel Pean ve Mike Sanderson’un da katılım gösterdiği Bosphorus Cup, İstanbul Boğazı'nı tüm dünyadaki yelken meraklılarına canlı izleterek bu yönüyle kent tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.

Dünyanın dört bir yanından tekneler ve ekiplerin kıyasıya yarışacağı "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016”, antrenman yarışlarının ardından Caddebostan açıklarında Cuma ve Pazar günü yapılacak şamandıra yarışları ile kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. 28 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Boğazı'nda yapılacak yarışın ardından 15.Yıl Özel Kupa Töreni ile sona erecek. Yarışlar sonunda birinciliği alan tekne meşhur Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası'nı evine götürme hakkına sahip olacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2595 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.