1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Bu sömestir Setur ile tatilin keyfine varın
Bu sömestir Setur ile tatilin keyfine varın

Bu sömestir Setur ile tatilin keyfine varın

Seyahat mimarı Setur, bu sömestrde oluşturduğu yurt içi ve yurt dışı tatil seçenekleri ile hayallerinizdeki tatili yaşatıyor.

A+A-

Setur, sömestrde kış sezonunun keyfine varılacak dinlendirici yurt içi seçeneklerinden, renkli ve maceracı yurt dışı destinasyonlarına kadar birbirinden özel tatil fırsatları sunuyor. İster huzurlu bir kar tatili, ister dünyanın farklı destinasyonlarının keşfedilebileceği yurt dışı seçenekleriyle hayallerdeki sömestri tatilini planlamak mümkün.

Yurt içi sömestri tatil seçenekleri arasında Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken, pistleri ve çocuklu aileler için sundukları avantajlar ile dikkat çekiyor. Uludağ, Kartalkaya ya da Palandöken’de kayak, snowboard, kar motorları gibi aktivitelerle gündüzleri kış sporlarının tadı çıkarılabilir, akşamları da şömine başında keyifli zaman geçirilebilir. Kalabalık aileler için konaklama imkânı sağlayan otellerde, geniş oda seçenekleri ve %15’e varan indirimler ile sömestri tatili kış keyfine dönüşsün.

Setur’la dünyayı keşfe çıkın…

Mutfağı ve zengin baharat çeşitleriyle meşhur Hindistan; Ganj Nehri’nde güneşin doğuşunu dualar ederek karşılayan Hinduları, etkileyici tapınakları, ayinleri ve dini törenleri ile görülmesi gereken yerler arasında yer alıyor.

Amerika kıtalarını keşfe çıkmak isteyenler için ise sömestri oldukça iyi bir fırsat. Art decor mimarinin en güzel örneklerinin görülebileceği Orlando - Miami Turu’nda; Walt Disney’in masal kenti Disneyland çocuklar için unutulmaz bir sömestri hediyesi olacaktır.

Çocuklarla doğa belgeseli tadında bir yarıyıl tatili hayal edenler için Güney Afrika Turu; lüksü yaşamak, dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden birini görmek, çölde safari yapmak için ise doğru destinasyon Dubai Turu olacaktır.

Vahaları, Atlas Dağları ve birbirinden renkli kasabaları ile film setini andıran Fas Turu’nda ise seyahat severleri, Kazablanka ve Marakeş’i keşfe çıkacakları mistik ve büyülü bir sömestri tatili bekliyor. Her köşesi ayrı bir tarihi doku taşıyan Belgrad Turu ise keyifli diğer yurt dışı tatil seçenekleri arasında yer alıyor.

Denizin üstünde lüksün keyfini çıkarın…

Sömestri programının bir diğer seçeneği olan gemi turları tatil boyunca lüksü sonuna kadar yaşatıyor. MSC Splendida Gemisi ile Akdeniz, MSC Opera Gemisi ile Küba ve Karayipler ya da MSC Magnifica Gemisi ile Kanarya Adaları’nı keşfe çıkarken, yüzme havuzları, sinema salonları, çocuk kulüpleri, oyun salonları, dünya mutfaklarından lezzetli yemek seçenekleri ve spor mekânları ile lüksü denizin üstünde yaşamak mümkün.

Setur, turların kalkış tarihinin yakınlığına göre vize işlemlerinin uzun sürebileceğine dikkat çekerek tatilcileri bu doğrultuda rezervasyon yapmaları konusunda öneride bulunuyor.

Bu haber toplam 1907 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.