1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. BUDO ve İDO'ya fırtına engeli...
BUDO ve İDO'ya fırtına engeli...

BUDO ve İDO'ya fırtına engeli...

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), lodos nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

A+A-

İDO'nun internet sayfasından yapılan açıklamada, tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin şiddetli lodos nedeniyle iptal edildiği, dış hat seferlerinden de 07.45 Yenikapı - Yalova hızlı feribotu, 14.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü ve 18.30 Bandırma - Yenikapı hızlı feribot seferlerinin yapılmayacağı belirtildi.

BUDO'dan yapılan açıklamada ise 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08.00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) 12.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Bu arada, şiddetli lodos gece boyunca İstanbul’da etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’ne kıyısı olan ilçelerin sahillerinde büyük dalgalar görüldü.

Kuzey Ege'de fırtına

Kuzey Ege'de de saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe arasındaki saat 13.00 ve 17.00 ile Kabatepe-Gökçeada arasındaki saat 10.00 ve 15.00'te yapılacak seferlerle Bozcaada-Geyikli arasında 07.30 ve Geyikli-Bozcaada arasındaki saat 10.00 seferi iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş'nin yetkilileri, fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından seferlerin normal seyrine döneceğini bildirdi.Yetkililer, hattaki diğer seferlerin ise normal olarak sürdüğünü kaydetti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2795 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.