1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Caretta Caretta’lardan Türk Bayrağı’nı Teşvik Kanununa
Caretta Caretta’lardan Türk Bayrağı’nı Teşvik Kanununa

Caretta Caretta’lardan Türk Bayrağı’nı Teşvik Kanununa

Vira bu ay yine dopdolu! Dergimiz için her ay başarılı bir isimle röportaj yapan Serap Aksoy bu ay Ege Yat’ın kurucusu Sinan Özer’i konuk etti.

A+A-

CNR Avrasya Boat Show’da ziyaret ettiğimiz Özer, denizcilik sektöründeki 40 yılından bahsetti ve mesleğini “Benim işim ‘Nuh’un Gemisi’ gibi” diye özetledi.

İçinden geçtiğimiz dönem özellikle denizciler için hayli sancılı da olsa bir başarı öyküsüyle konuk oldu SEFT Gemi Tasarım’ın Genel Müdürü Semih Zorlu Vira’nın sayfalarına. 

Vira Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Şen ise tam 13 yıldır her türlü zorluğa göğüs geren Vira’nın bayrağı devraldığı denizcilik dergilerine ve 120 yıllık kültürel birikime değindi, deniz dostlarına selam göndererek.

Ayrıca, Vira’nın değerli yazarlarından Nezih Bilecik “Sığacık’ta balık çiftliği sorununu” konu ederken, Nejat Tarakçı “Türkiye’nin çıkış stratejilerini” inceledi.  Dr. Hüseyin Nazlıkul ise kendimizi yorgun hissetmemizin nedenlerini yazdı.

Caretta caretta’ların ışıklı yuvası Çıralı’dan, Türk Bayrağı’nı teşvik eden kanuna, Kruvaziyerde 2017 trendlerinden, levrekle hazırlayacağınız en sağlıklı tariflere denize dair her şey ve daha fazlası Vira’da.

Kaçırmayın! Vira Dergisi aboneliği için [email protected] adresine yazabilirsiniz.

virasubat2017.jpg

Bu haber toplam 3169 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.