1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Çeşme Marina 10 Haziran'da Açılıyor
Çeşme Marina 10 Haziran'da Açılıyor

Çeşme Marina 10 Haziran'da Açılıyor

Çeşme'de Camper&Nicholsons Marinas International tarafından yaptırılan IC Marina 10 Haziran'dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

A+A-

Çeşme'de Camper&Nicholsons Marinas International tarafından yaptırılan IC Marina'nın 10 Haziran Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

IC Marina Ticari ve İdari İşler Müdürü Tahir Doğan, yaptığı açıklamada Camper&Nicholsons Marinas International'ın prestij projeleri arasında yer alan IC Marina'nın hizmete hazır duruma geldiğini bildirdi. Denizde 400, karada 100 tekne kapasitesine sahip marina için şimdiden 100 tekne ile yıllık sözleşme yaptıklarını belirten Doğan, şu bilgileri verdi:

''IC Marina halka açık ender marinalardan birisi ve geniş bir alanda yat ve tekne meraklılarının çekim merkezi olacak. Bu marinayı ziyaret edenler farklı bir mekanın tadını alacaklar.

Yatların giriş kapısı dışındaki tüm alanların halka açık olacağı marina sadece yatçılar değil, İzmir, Urla, Seferihisar ve diğer bölgelerden gelen ziyaretçiler için vazgeçilmez bir ziyaret merkezi olacak. 41 üniteden oluşan çarşı alanındaki dükkanlar 12 ay açık kalacak. Marinanın tekne kapasitenin tümünü yıllık anlaşmalarla doldurmak istemedik, birkaç haftalık geliş-gidiş sirkülasyonunun olmasını tercih ediyoruz.''

AA

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.