1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Çeşme’de yarışlar tüm hızıyla sürüyor
Çeşme’de yarışlar tüm hızıyla sürüyor

Çeşme’de yarışlar tüm hızıyla sürüyor

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Çeşme’de düzenlenen yılın ilk ulusal turnuvası olan Kış Kupası’nda yarışlar tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından, 2017 yılının ilk ulusal yarışı olarak düzenlenen Kış Kupası’nda heyecan; geçtiğimiz hafta tamamlanan Laser ve Optimist sınıfı yarışlarının ardından 420, 470, RS-X, RS-ONE ve Techno 293 sınıflarında yapılan yarışlarla sürüyor.

kis-kupasi-4.jpg

"Sporcular büyük bir hırsla ter döküyor"

Milli Takımlar Seçme Sistemi’ne de puan veren Kış Kupası’nda dereceye girerek ay-yıldızlı formayı terletme şansına da yaklaşmak isteyen sporcular, zaman zaman sertleşen koşullara rağmen büyük bir hırsla ter döküyor.

kis-kupasi-8.jpg

Ödüller sahiplerini buluyor

İzmir’den Van’a kadar Türkiye’nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren 51 kulüpten 400’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği Kış Kupası’nda, Laser ve Optimist sınıflarında 12 farklı kategoride derece yapan 42 sporcu geçtiğimiz hafta sonu yapılan bir törenle ödüllendirilmişti. Kış Kupası’nda 420, 470, RS-X, RS-ONE ve Techno 293 sınıflarında derece yapan sporcular ise ödüllerine bu hafta sonunda yapılacak ödül töreninde kavuşacak.

kis-kupasi-9.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2970 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.