1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. ClassNK Türk Komite Toplantısı düzenlendi
ClassNK Türk Komite Toplantısı düzenlendi

ClassNK Türk Komite Toplantısı düzenlendi

ClassNK İstanbul Ofis'in her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği "ClassNK Türk Komite Toplantı"sının 14.sü, ClassNK'in üst yönetiminden oluşan Japon delegasyonunun da katılımıyla Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirildi.

A+A-

09 Mayıs Salı günü Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen "14. ClassNK Türk Komite Toplantı"nda ClassNK Başkanı Koichi Fujiwara, ClassNK İş Geliştirme Departmanı Genel Müdürü Fumihiko Higashi ve İş Geliştirme Departmanı Teknik Personeli Toshihide Shigetomi ile katılım sağlayan Japon delegasyonu oluşturuldu.

ClassNK Türk Komitesi'ni oluşturan, Türk denizciliğinin önde gelen isimlerinin buluştuğu bu toplantıda "ClassNK Aktiviteleri", "Son IMO Toplantılarından Güncel Bilgiler", "Gemi İşletme Piyasasındaki Son Durum" başlıkları altında sunumlar gerçekleştirildi. 

classnk_ciragan_resepsiyon_2.jpeg

Gerçekleştirilen sunumlara ilave olarak İnce Shipping Group, "Denizcilik Sektöründeki Yönetim Zaafları ve İşletme Körlüğü"  başlıklı sunumu ile toplantıya destek verdi.

14. ClassNK Türk Komite Toplantısı, her sene olduğu gibi, Türk denizcilik firmalarından seçkin konukların yoğun katılımıyla gerçekleşen kokteyl programı ile sona erdi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4089 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.