1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Cruises ile dünya seyahati rüyalarda sınırlı değil
Cruises ile dünya seyahati rüyalarda sınırlı değil

Cruises ile dünya seyahati rüyalarda sınırlı değil

İtalya’nın Cenova şehrinden yola çıkacak olan MSC Magnifica gemisiyle 119 günlük yolculuk sonrası yeniden Cenova’ya dönene kadar; 32 ülke ve 49 ayrı liman görmeniz hayal değil.

A+A-

Bu seyahat az beğenen, bir seyahatten daha fazlasını talep eden, sıra dışı seyahatleri seven gezginler için ideal bir seçenek.

İster kariyerinizin sonunda, ister yenilenebilmeniz adına kariyerinize kısa bir es vererek, emeklilik öncesi bir macera arayışı veya emekli sonrası keyif almayı arzulayan her yaştan yolcular için, dünyayı dolaşarak ufuklarını genişletmek ve değerli bir yaşam deneyimleri kazanmak adına keyifli bir program. MSC Cruises, misafirlerine hayatları boyunca hayalini kurdukları, dünya seyahati planını gerçekleştirmeleri adına bu benzersiz teklifi sunuyor.

msc-splendida-akdeniz-turu-3.jpg

MSC Cruises CEO’su Bay Gianni Onorato programla ilgili; “MSC Cruises, misafirlerine gerçekten de özel ve eşsiz deneyimler sunmayı taahhüt ediyor. Bu nedenle, misafirlerimizden aldığımız geri bildirimler ve öneriler sonucu, dünya gezisini yapmaya karar verdik, zira pek çok misafirimizin hayali konforlu, rahat ve güvenilir bir ortamda birbirinden güzel yerler gezerek dünyayı dolaşma düşünceleriydi.”

Bay Gianni Onorato. “Dünyanın en iyi uluslararası Cruise şirketlerinden biri olarak, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize, denizler üzerinde bir dünya turu programı sunmak bizim görevimiz diye düşündük. Cruise pazarında hiç yapılmayan bu programı, misafirlerimizin seyahatinden daha fazla keyif alabilmeleri adına MSC gemimiz ve alışılmış MSC Cruises hizmet kalitesinde yapıyoruz.”

msc-splendida-akdeniz-turu-2-001.jpg

Seyahatlerinde daha fazlasını talep eden misafirlere, daha önce hiç yapılmamış bir program ile muhteşem bir deneyim yaşatacak bu seyahatin en önemli artıları ise:

  • Egzotik ve keşfedilmemiş destinasyonlar: Tonga'nın sıcak iklimi ile takımadalarından, Bora Bora'nın tertemiz bakir sularından, Cartagena'nın büyüleyici kültürüne ve Ürdün’ün Akabe şehrindeki vahalara kadar MSC Cruises ile dünya çevresinde toplam 49 destinasyon gezeceksiniz. MSC Cruises dünya turunda, misafirlere Yeni Zelanda, Fiji ve Maldivler'i keşfetmek için fırsatlar sunulurken, Karayipler gibi nefes kesici bir coğrafyada da, birbirinden güzel 9 liman ziyaret edilecek.
  • Seçkin ve benzeri görülmemiş çevre gezileri : MSC Cruises misafirlerine, beklentilerinin üzerinde bir deneyim yaşatabilmek adına, seçkin ve benzeri görülmemiş bir hizmet kalitesi sunma misyonuna devam ediyor. Birbirinden değişik çevre gezileri kapsamında; Sri Lanka’nın Pinnawela kasabasında fillere binme imkanı sunulurken, Fransız Polinezya’sının en güzel adalarından Moorea lagünlerinde şnorkel keyfi yapma imkanı da sunuluyor. James Bond’un filmi ile özdeşleşmiş Phang Nga Bay ulusal parkına da çevre gezisi yapılarak, hem olağanüstü doğa hem de yerel kültürlerle bir araya gelme şansı da tanınıyor. Ayrıca bu seyahatin en büyük artılarından biri olarak, dünyayı daha fazla keşfetmeye kararlı misafirlerimize, kendi seçecekleri 15 adet çevre gezisi de MSC Cruises’ın hediyesi olacak.
  • Gerçek keşifler : Bu seyahatin en önemli artılarından biri de, misafirlerin yerel kültür ve aktiviteleri daha iyi keşfedebilmeleri adına, her limanda fazlasıyla zaman geçirebilecekleri şekliyle bir program organize edildi. Cruise endüstrisi ortalamasının üzerinde, limanlarda ortalama 13 saat kalacak şekilde zaman ayırılıyor. Böylelikle misafirlere limanlarda daha fazla keşif yapma imkanı sunmuş olacağız.
  • İlgi çekici destinasyonlarda daha uzun süre konaklama : Daha fazla çevre gezisi yapılabilecek veya daha fazla keşfedilesi yer olan destinasyonlarda, başka cruise firmalarında olmadığı kadar, destinasyon konaklama süreleri sunulacaktır. Örneğin; Polinezya'da dört tam gün, Hawaii'de ve Los Angeles'ta üç tam gün gibi…
  • Gemide kaliteli seyir deneyimleri : Gemide seyahatinizi daha kaliteli hale getirebilmek adına, gemiye evcil hayvan kabulü, gemi içi özel indirimler-promosyonlar ve çamaşırhane hizmetleri evinizde hissetmenizi sağlayacak sadece birkaç ayrıcalıklı hizmetimiz arasında. Küçük detaylara verdiğimiz önem, bu seyahati hayatınızın en iyi seyahati yapacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.