1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Cumhurbaşkanı'nın istihdam çağrısına RİPORT'tan destek
Cumhurbaşkanı'nın istihdam çağrısına RİPORT'tan destek

Cumhurbaşkanı'nın istihdam çağrısına RİPORT'tan destek

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu ve çalışma arkadaşları RİPORT Rize Limanı İşletmesi Yatırım A.Ş'yi ziyarette bulundu.

A+A-

Hüseyin Altay Yontan / Vira Haber

RİPORT Rize Limanı İşletmesi'ne ziyarette bulunan Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, zorlu bir görevi devir aldıklarını ve ülkenin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için başta limanlar olmak üzere büyük görevler başaracaklarının bilincinde olduklarını ifade etti.

Köseoğlu, "İlimizin ticari faaliyetlerinin artması için sorumluluk çerçevemizde yeni çalışmalar yapıyor, tüccarımızın ticareti bildiğini, devlet olarak projeler üretip, proje üretenlerin yanında olması gerektiğinin bilincindeyiz. Üretim, istihdam ve dış ticaret için sürekli çalışmalar yapmaktayız" dedi.

il-ticaret-muduru-osman-koseogluun-riport-ziyareti.jpg

RİPORT Rize Limanı İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, "Ticaretin ana nüvesi olan Ticaret Müdürlüğü görevine gelen Osman Köseoğlu'nu daha önce Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sırasında çok daha yakınen tanıma imkanım oldu. Osman Köseoğlu gibi devleti tanıyan, milli, liyakat ve sadakat sahibi olup ekip çalışmasını seven sonuç odaklı çözümler üretmeye çalışan bir arkadaşımızın Rize Ticaret İl Müdürü olması ilimiz için büyük şanstır" ifadelerini kullandı.

Çillioğlu ayrıca, ticari yatırımlarında istihdama büyük önem verdiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Şubat tarihinde açıkladığı İstihdamda Seferberlik Çağrısı'nı çok önemli bulduklarını ve bu konuda faaliyetlerini tekrar değerlendirdiklerini belirtti.

cumhurbaskani-erdogan-001.jpg

Çillioğlu, İstihdam Seferberlik Çağrısı'na karşılık olarak ellerinde hazır bir proje olduğunu, ayrıca başka projelerde yer alabilecek olduklarını da belirterek Rize'de istihdam için öncelikli sektörleri konuşmak için Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile 09 Şubat 2017 tarihinde görüşme talebinde Rizeli bir Müteşebbis olarak hizmete hazır olduklarını belirtti.

RİPORT Rize Limanı İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, Lojistik firmalarında yıl bazında ana kadroda 87 personelle hizmet verdiklerini, uygulamaya hazır fizibil olan son projelerinde ise kamu anlamında 1-2 düzenleme ile istihdamda ki 87 olan sayıyı ilk etapta 250-300 kişi daha artıracakları proje yapılabilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

rize-valisi-erdogan-bektasin-riport-ziyareti.jpg

Asım Çillioğlu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş için; "Büyükşehir statüsünden gelen, sanayinin çok büyük olduğu ve dünya devi sayılabilecek şirketlerin bulunduğu Manisa'dan ilimize Vali olarak gelen Erdoğan Bektaş'ın, projeleri okuması, sorgulaması, projelerden anladığını sorduğu sorularle göstermesiyle kendisinin Rize ilimizde vali olması kesinlikle tesadüf değildir. Erdoğan Bektaş gibi bir valinin ilimize gönderilmesi, ilimiz için gelecek son fırsattır. Rize sanayisi, üretimi, ticareti ve istihdamı Erdoğan Bektaş valimiz sonrası çok önemli artışlar ile sonuçlanacaktır." dedi.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 6418 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.