1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. CYE Petrol, 9. World Fuel Oil Summit'ta Türkiye'yi temsil etti
CYE Petrol, 9. World Fuel Oil Summit'ta Türkiye'yi temsil etti

CYE Petrol, 9. World Fuel Oil Summit'ta Türkiye'yi temsil etti

9. World Fuel Oil Summit 19-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapıldı. Zirvede Türkiye'yi CYE Petrol CEO’su Ali Deniz Eraydın temsil etti.

A+A-

9. World Fuel Oil Summit 19-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapıldı.Grande Bretagne Hotel’de gerçekleştirilen ve 15 sunumun yapıldığı 9. World Fuel Oil Summit'ta Uluslararası Petrol Piyasaları, yeni nesil dizel motorlar, bunker yakıtları, Asya piyasaları, gelişen Afrika Piyasaları ve Akdeniz piyasaları mercek altına alındı. Grande Bretagne Hotel’de gerçekleştirilen zirve 6 bölümden oluştu.

Zirvede Türkiye adına CYE Petrol CEO’su Ali Deniz Eraydın  bir sunum yaptı. Deniz Eraydın zirvede yaptığı sunumda bunker ikmal teknolojilerini, yeni nesil bunker ürün kalitelerini, bunker ürünlerinin verimlilik çalışmalarına etkilerini, fuel oil in önümüzdeki 20 yıl boyunca bunker ürünü olarak kullanım metodlarını, Türk Bunker sektörü ve Karadeniz Limanlarındaki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

MAN Diesel & Turbo SE, Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Dr Tilman Tütken Türk tersanelerinde inşa edilen “yüzen elektrik santralleri” ve Avrupa da inşa edilmekte olan, fuel oil yakıtı kullanan, yeni nesil elektrik santralleri hakkında sunum yaptı. Bu santrallerin 2040 yılına kadar işletilme yöntemleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

LNG gibi pazarı gelişen bunker ürünleri, ULSFO gibi alternatif bunker ürünleri ve yüksek kükürtlü fuel oil kullanım metodları metodları hakkında hararetli tartışmaların yaşandığı soru-cevap kısmında çok farklı bölgesel açılımlar masaya yatırıldı.

AXELROD tarafından organize edilen zirvenin sponsorları arasında Vopak, Cargill, World Fuel Services, Inter Tank ve ORIM gibi şirketler bulunuyordu. Zirve Pire Limanı’nda düzenlenen Gala Yemeği ile sonlandırıldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.