1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. D-Marin, Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluşacak
D-Marin, Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluşacak

D-Marin, Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluşacak

D-Marin, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul’da 11.kez düzenlenecek ve Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show’da yer alacak.

A+A-

D-Marin, dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye’nin en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da, ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktiviteleriyle Hol:3 A05’de ağırlayacak. Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatların sergileneceği fuar yerli ve yabancı ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırlayacak. 

d-marin-1.jpg

İki Ünlü Şef’ten “Deniz Yemekleri”

D-Marin’in konuklarına bu yılki lezzet sürprizi iki ünlü şeften gelecek. Misafirler, Doğuş Turizm Grubu Mutfak Direktörü Mehmet Gök ve Mytha Hotel Anthology Marka Şefi Andrea Migliaccio’nun ellerinden ayrıcalıklı bir gastronomik deneyim yaşayacaklar. Capri Palace’da bulunan iki yıldızlı L’olivo; yıldızlı İl Riccio restoranları ve son olarak Aldrovandi Villa Borghese’de Michelin yıldızı ile ödüllendirilen Assaje restoranları İki Michelin yıldızlı şef Andrea Migliaccio’nun imzasını taşıyor.

Şefler, 17 Şubat Cuma günü saat 17.00-19.00 arasında konuklarıyla deniz yemekleri atölyesinde buluşacak. Hem teknede hem de evde kolaylıkla yapabileceğiniz ve  içinden deniz tadının geçtiği yemeklerin yapılışını şefler püf noktalarıyla birlikte anlatacaklar.

Ziyaretçiler, deniz yemeklerinin benzersiz lezzetlerini tadarken, 16.00’da başlayacak olan “Atina yakınlarındaki adaları keşfediyoruz” adlı söyleşi ile de Yunanistan’ın tarihine ve masmavi koylarına doğru bir gezintiye çıkacak. Cem Kozlu ise 18 Şubat Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında ”Koyları, Köyleri, Korboba’larıyla Dalmaçya Sahilleri” adını taşıyan kitabını ziyaretçiler için imzalayacak.

D-Marin’in deniz severler için fuardaki son etkinliği “Organize Sesler”in performansı ve VIP kokteyl olacak.

d-marin-2.jpg

D-Marin’den minik ziyaretçilere dolu dolu bir program

D-Marin, fuar süresince birbirinden keyifli ve çeşitli aktivitelere ev sahipliği yaparken, çocukları da D-Marin Kids ile eğlendirirken öğreten bir konseptle ağırlayacak. Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin’in etkinlikleri arasında, yüz boyama aktivitesi, balon partisi, kukla yapım atölyesi gibi etkinlikler yer alıyor. 

D-Marin, bu yıl da fuar boyunca deniz sevdalılarının ziyaretiyle dolup taşacak.

d-marin-3.jpg

D-Marin Cnr Avrasya Boat Show Programı

11 Şubat 2017
13.00-18.00        D-Marin Kids Yüz Boyama Aktivitesi

12 Şubat 2017
13.00-18.00        D-Marin Kids Balon Parti

17 Şubat 2017
16.00 – 17.00     “Atina yakınlarındaki adaları keşfediyoruz” konulu söyleşi
17.00-19.00        Doğuş Turizm Grubu Mutfak Direktörü Mehmet Gök & Michelin Yıldızlı Şef Andrea Migliaccio’dan “Deniz Yemekleri” workshop’u 

18 Şubat 2017
13.00-15.00        Cem Kozlu imza günü
13.00-16.00        D-Marin Kids Kukla Yapım Atölyesi
17.00-19.00        Organize Sesler Performansı & VIP Kokteyl

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.