1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN GÖCEK - D MARİN GÖCEK MARİNA

  4. D-Marin Deniz Filmleri Festivali, Turgutreis'te sona erdi
D-Marin Deniz Filmleri Festivali, Turgutreis'te sona erdi

D-Marin Deniz Filmleri Festivali, Turgutreis'te sona erdi

D-Marin Deniz Filmleri Festivali 5-9 Eylül tarihleri arasında D-Marin Turgutreis Cinemarine Açık Hava Sineması’nda film severlerle buluştu.

A+A-

D-Marin Turgutreis Cinemarine Açık Hava Sineması’nda bu yıl da denizlerde yaşamı konu alan 5 film gösterildi. Üçüncüsü düzenlenen festival bu yıl da Naviga dergisi işbirliği ile hayata geçirildi. Ülkemizin açık hava sinemasına sahip tek marinası olan D-Marin Turgutreis bu festivalle; denize, denizde yaşama ve insana dair tüm duyguların yer aldığı filmleri sinemaseverlerle buluşturdu.

D-Marin Turgutreis; macera, aksiyon, fantastik kurgu, korku, gerilim, dramdan oluşan ilgi çekici filmler “D-Marin Deniz Filmleri Festivali” ile 5 – 9 Eylül tarihleri arasında fim meraklıları ve deniz tutkunları ile bir araya geldi.

Faaliyet gösterdiği sektör ve bulunduğu bölgedeki sosyal yaşama da değer katma amacıyla hareket eden D-Marin’in, festival için seçtiği açılış filmi Karayip Korsanları’nın ilk filmi olan "Siyah İncinin Laneti" oldu.

Gösterimi yapılan, Norveç yapımı gerilim filmi “Öncü”, son dönemlerde dünya ülkelerinin ortak gündemi olan mülteci sorununa ışık tutan İtalyan yapımı film “Memleket”, efsanevi sörfçü Jay Moriarty'nin gerçek yaşam öyküsünden esinlenilmiş “Dalgaların Peşinde”, korku-gerilim türündeki bir diğer film olan ABD yapımı “Derin Sular” sinemaseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3498 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.