1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN DİDİM - D MARİN DİDİM YACHT CLUB

  4. D-Marin Didim'de ilk uluslararası süperyat personel eğitimi gerçekleştirildi
D-Marin Didim'de ilk uluslararası süperyat personel eğitimi gerçekleştirildi

D-Marin Didim'de ilk uluslararası süperyat personel eğitimi gerçekleştirildi

D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde yer alan D-Marin Didim’de, Professional Yachting Association (PYA) işbirliğiyle gerçekleştirilen ilk süperyat personel eğitimi tamamlandı.

A+A-

Dokuz katılımcının sertifika aldığı, D-Marin Training kapsamında verilen bu eğitimde dersler, uluslararası akreditasyona sahip PYA eğitmenleri tarafından verildi. Bu eğitim ile birlikte D-Marin Didim PYA eğitimlerini verebilen Doğu Akdeniz Çanağı’ndaki ilk ve tek eğitim merkezi ünvanını kazandı.

D-Marin Training kapsamında düzenlenen faydalı ve sürekli eğitimler ile marinalarda sadece tekne bağlama hizmetlerinin verilmesinin yanı sıra denizcilerin bilgi seviyelerinin arttırılması da hedefleniyor. İşine değer katmak isteyen süper yat personelleri D-Marin Didim ve Professional Yachting Association iş birliği ile düzenlenen PYA eğitiminde bir araya gelerek, uluslararası standartlarda aldıkları eğitim ile kariyerleri için büyük bir adım atmış oldu. Sahip oldukları bu sertifikalar ile denizciler, süper yat ekiplerine seçilme konusunda daha avantajlı olurken, süper yat sahiplerinin ya da kaptanlarının aradığı hizmet kriterlerine uygun eğitimi alarak, denizcilik bilgilerini de pekiştirme imkanına sahip oluyor.

‘Yacht Junior Steward/ess” sertifikası alan katılımcılara denizde geçirilen zaman koşulu olmadan; yat içi başlangıç eğitimi, temel yemek servisi eğitimi ve şarap-başlangıç eğitimi verildi. “Yacht Senior Steward/ess’’ eğitimine ise öncesinde 12 ay yat hizmeti ve 60 gün misafir ağırlama hizmeti sunmuş olan denizciler katıldılar. “Yacht Interior Intermediate Course” ve “PYA Wine Intermediate Course” ile “PYA Coctail & Spirit Intermediate Course”u tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.