1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN TURGUTREİS - D-MARİN BODRUM

  4. D-Marin Turgutreis’te ‘Perşembe Konserleri’ başlıyor
D-Marin Turgutreis’te ‘Perşembe Konserleri’ başlıyor

D-Marin Turgutreis’te ‘Perşembe Konserleri’ başlıyor

D-Marin Marinalar Grubu bünyesindeki D-Marin Turgutreis’te ‘Perşembe Konserleri’ başlıyor. Ege ve Akdeniz'in eşsiz koylarına açılan marinanın amfi tiyatrosunda yapılacak olan Soul Stuff konseri 26 Haziran Perşembe akşamı ücretsiz olarak gerçekleşecek.

A+A-

D-Marin Turgutreis’te ‘Perşembe Konserleri’ başlıyor. Ege ve Akdeniz'in eşsiz koylarına açılan marinanın amfi tiyatrosunda yapılacak olan Soul Stuff konseri 26 Haziran Perşembe akşamı ücretsiz olarak gerçekleşecek.

2003 yılından bu yana, Doğuş Grubu şirketlerinden D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Turgutreis, entegre bir turizm tesisi olarak yerli ve yabancı misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı sürdürüyor. Hizmete girdiği günden bu yana, düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı pek çok organizasyonla Bodrum sakinlerine ve misafirlerine eşsiz bir sosyal yaşam alanı sunan D-Marin Turgutreis, bu yıl ‘Perşembe Konserleri’ ile yaz etkinliklerinin startını vermeye hazırlanıyor. Marina yazın ilk konserinde 26 Haziran akşamı ünlü grup Soul Stuff’ı ağırlayacak. Rock’n roll ve soul müziğin ünlü cover örneklerinin icra edileceği konser saat 21.00’de ücretsiz olarak gerçekleşecek. Yat sahipleri ve deniz tutkunlarının yanı sıra Bodrum ve çevre halkına da hitap etmeyi hedefleyen D-Marin Turgutreis, ‘Perşembe Konserleri’ni yaz boyu sürdürecek.

75 m'ye kadar 550 yat bağlama ve 150 karada park kapasitesi ile hizmete girdiği günden bu yana konuklarına en yüksek standartlarda hizmet sunan D-Marin Turgutreis, 11. hizmet yılını geride bırakırken Ege ve Akdeniz'in eşsiz koylarına açılan yatçıların gözde destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor. D-Marin Marinalar Grubu’nun da ilk marinası olma özelliği taşıyan D-Marin Turgutreis; marinacılık alanındaki tecrübesi ışığında, yeni atılımlarıyla önümüzdeki günlerde de adından söz ettirmeye devam edecek.

99-004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 7135 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.