1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN TURGUTREİS - D-MARİN BODRUM

  4. D-Marin Turgutreis’ten hem denizde hem karada konaklama imkanı
D-Marin Turgutreis’ten hem denizde hem karada konaklama imkanı

D-Marin Turgutreis’ten hem denizde hem karada konaklama imkanı

Denizci yaşam tarzının ayrıcalığı ile Bodrum yarımadasının eşsiz yaşamı ve tarihini bir araya getiren D-Marin Turgutreis sunduğu farklı kampanyalarla denizde kışlamada ve karada konaklamada tekne sahiplerine fırsatlar sunuyor.

A+A-

1 Ekim-30 Nisan 2017 tarihleri arasında, Bodrum’a 20 km uzaklıkta yer alan D-Marin Turgutreis’i tercih edenler, denizde kışlamada, en az 90 günlük bağlama koşuluyla, %40 indirim imkânına sahip oluyor. D-Marin Turgutreis’in diğer kampanyası da teknelerinin yıl boyunca karada konaklamasını isteyenlere %25 avantaj sağlıyor. Tekne sahipleri karada konaklamada, sözleşmeleri süresince 2. ve 3. çekme-atma ve alt yıkama hizmetinden ücretsiz yararlanabiliyor ve denizde 30 gün ücretsiz konaklayabiliyor.  

550 adet yat bağlama kapasitesine sahip D-Marin Turgutreis, 8-15 m uzunluğundaki tekneler için hem tonozlu hem de parmak iskelelere, 16-75 m arasındaki tekneler için de tonozlu ve aborda bağlama olanağı sunuyor. Tekneler ihtiyaç duydukları elektrik bağlantısı ve atık boşaltma hizmetlerini de marinadan sağlayabiliyor.

D-Marin Turgutreis misafirlerine, Yacht Club’ı, D-SPA ve Fitness Merkezi ile de renkli bir sosyal hayat sunuyor. Yacht Club, Akdeniz ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini, geleneksel kırmızı etin güncel yorumlarını, zengin şarap ve kokteyl menüsünü misafirleri ile paylaşıyor.

D-SPA ve Fitness Merkezi ise iki adet masaj bakım odası, dinlenme odası, sauna ve modern mimariye sahip Türk hamamıyla, %100 doğal ESPA ürünleri ve her biri ESPA tarafından eğitilen terapistleriyle misafirlerine ayrıcalıklı bir SPA deneyimi yaşatıyor. Spordan vazgeçemeyenlerin adresi olan Fitness Merkezi’nde ise, profesyonel D-GYM eğitmenleri tarafından grup dersleri ve özel dersler veriliyor. Yacht Club içerisinde bulunan 2 adet tenis kortu ve basket sahası da spor tutkunları için Bodrum’un en seçkin alternatifleri arasında yerini alıyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5099 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.