1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Damen'in 55 metrelik yeni tasarımı Monaco'ya hazır
Damen'in 55 metrelik yeni tasarımı Monaco'ya hazır

Damen'in 55 metrelik yeni tasarımı Monaco'ya hazır

Damen, yapımı üzerinde çalıştığı en yeni gemisinin tamamlandığını ve önümüzdeki 28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Monaco Yacht Show’da sergileneceğini açıkladı.

A+A-

Damen Yacht Support 5009 adlı süperyat destek gemisi, 55 metre boy uzunluğuna sahip. Deniz testlerinin başladığı açıklanan gemi, Hollandalı tersanenin ürettiği 9.cu süperyat destek gemisi olma özelliğini taşıyor. ‘Fast and Furious’ isimli destek gemisinde tam kadro su sporları oyuncakları, servis tekneleri, deniz altı ve dalış ekipmanları mevcut.

Çok daha büyük helikopterleri taşıyabilecek helikopter pistine sahip olan YS 5009 destek gemisi, önceki modellere göre daha güvenli operasyonlar sunarken, ek olarak daha büyük servis tekneleri taşıyabiliyor ve çok daha fazla su sporları oyuncakları saklayabiliyor. 

Damen Ürün Direktörü Mark Vermeulen; ‘çok daha fazla mürettebat ve personelin konaklayabildiği destek gemisi, kontratın imzalanmasının ardından sekiz ay içerisinde teslim edilebiliyor. Bu termin tabiki alıcının istekleri doğrultusunda değişiklik gösterebiliyor. Ancak müşterilerimizin, bizim sunduğumuz çözümlere yakın alternatifler bulamayacağını garanti edebiliyorum.’ dedi. 

Monaco’da 28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında sergilenecek olan süperyat destek gemisi YS 5009, alıcının istekleri doğrultusunda dalış, yelken, helikopter ve hangar opsiyonlarına göre de daha kapsamlı biçimde kişiselleştirilebiliyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3905 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.