1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Deniz Denetimleri İstişare ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Deniz Denetimleri İstişare ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Deniz Denetimleri İstişare ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından organize edilen İstanbul Boğazı Deniz Denetimleri İstişare ve Koordinasyon Toplantısı Topkapı Eresin Otel’de gerçekleştirildi.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından organize edilen İstanbul Boğazında denetim, güvenlik, ruhsatlandırma alanlarında faaliyet gösteren 17 kurum ve kuruluşun katılım sağladığı, "İstanbul Boğazı Deniz Denetimleri İstişare Ve Koordinasyon Toplantısı" 30 Mart Perşembe günü Topkapı Eresin Otel’de gerçekleştirildi.

İstişare ve koordinasyon toplantısında; İstanbul Boğazının denizcilik alanında kullanımından doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu kurum ve kuruluşlar (paydaşların) bir araya geldi. Denizcilik alanında sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği alanlarının oluşturulması, İstanbul Boğazında kültür, turizm, ticaret ve ulaşım alanlarında daha verimli yararlanılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan toplantı ile, denizcilik çalışmaları çerçevesinde özellikle denetim ve güvenlik konusunda paydaşlar arası koordinasyona büyük ölçüde katkı sağlandı.

Topkapı Eresin Otel’de başlayan toplantı Edirnekapı Zabıta Daire Başkanlığı Kompleksinde son değerlendirmeler yapılarak noktalandı.

deniz_denetimleri_istisare_ve_koordinasyon_toplantisi_2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2282 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.