1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Deniz eskisi gibi temiz olacak mı?
Deniz eskisi gibi temiz olacak mı?

Deniz eskisi gibi temiz olacak mı?

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Bubik, Aralık 2016'da Çeşme'de gerçekleşen ve deniz kirliliğine sebep olan M/V Lady Tuna gemisine ilişkin merak ettiklerini köşe yazısında paylaştı.

A+A-

Vira Haber Merkezi

Yazar Nedim Bubik'in bugün yayınlanan "Deniz eskisi gibi temiz olacak mı" konu başlıklı köşe yazısında, geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Çeşme açıklarında karaya oturarak deniz kirliliğine neden olan M/V Lady Tuna gündeme taşındı.

Bubik yayınlanan yazısına, "Çeşme ile ilgili çok önemli soru! Merak ediyorum ve de vurguluyorum. Amacım Çeşme turizmine zarar vermek değil, olamaz da. Neden söylüyorum? Kimse inanmaz ama, belki de olumsuz düşünenler var diye." başladı.

Kazaya ilişkin ön bilgileri okurları ile paylaşan Bubik, yazmış olduğu köşe yazısında belki de insanların hep akıllarının bir köşesinde soru işareti olarak kalan soruları onların diliyle de üç alt başlık halinde aktarmış oldu.

Nedim Bubik'in kaleminden çıkan üç alt başlık, "İşte yanıt beklediklerim?, İçimiz rahat olsun mu?, Kabus giderildi mi?" oldu. Bubik, insanların akıllarında kalan soruları kaleme alarak yanıtlarını beklediğini ifade etti.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Bubik tarafından kaleme alınan "Deniz eskisi gibi temiz olacak mı?" yazını okumak için tıklayınız...

Bu haber toplam 3216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.