1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Tamer Kıran, DTO başkanlığına adaylığını açıkladı!
Tamer Kıran, DTO başkanlığına adaylığını açıkladı!

Tamer Kıran, DTO başkanlığına adaylığını açıkladı!

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran, Kasım 2017'de yapılacak DTO seçimleri için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Ağustos ayı olağan meclis toplantısında söz alan DTO Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran, Kasım ayında yapılacak İMEAK Deniz Ticaret Odası Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

 

Kıran Holding Yönetim Kurulu Üyesi de olan Tamer Kıran yaptığı konuşmada; "1999 yılında başladığım sosyal cemiyet-hizmet hayatıma, 2004 yılında yapılan seçimler sonrası asil yönetim kurulu üyesi olarak devam ettim. Yaklaşık 18 yıldır bu odanın çatısı altında imkanım elverdiğince sektörümüze hizmet etmeye çalıştım. Son 15 yılında birebir çalıştığım bugünkü yönetim kurulu başkanımız Sayın Metin Kalkavan her zaman yanımızda, her zaman abimiz, her zaman liderimiz oldu ve bize çok şeyler öğretti. Bunu samimiyetimle söylemek istiyorum. Ama artık bir bayrak değişimi zamanı geldiğini düşünüyorum. Çok düşündüm bunun üstünde. Çok yakın dostlarımdan kararsız kalmamam konusunda çok büyük destek aldım. Kolay değil 15 yıl çalıştığım bir büyüğümle artık bayrak değişimi yapalım diyorsunuz. Bunun yapılması gerektiğinede canı gönülden inanıyorum. İçinde olduğum 15 yılı inkar edecek değilim. Yaptıklarımızda oldu yapamadıklarımız da. Görev aldığım bu sürede görev bilinciyle hareket ettim. Sektörün menfaatine ne olması gerekiyorsa onu yaptım. Yaptıklarımda oldu yapamadıklarım oldu.

 

Hiçbir grup veya şahıs ile hareket etmiyorum. Bireysel bir hareketimdir. İMEAK Deniz Ticaret Odası başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Sizlerden destek bekliyorum. Bu süreçte kendi adıma taahhüt ediyorum çirkinleşmeden, bel altı vurmadan  yapacaklarım konusunda açıklamalar yapacağım. Başka bir konumda beni göremeyeceksiniz" dedi.

Bu haber toplam 4798 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.