1. HABERLER

  2. BOĞAZLAR

  3. Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nden duygulandıran uygulama
Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nden duygulandıran uygulama

Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nden duygulandıran uygulama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Deniz Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık Daire Başkanlığına bağlı Darülaceze Müdürlüğü Ramazan Bayramı'nda duygulandıran bir uygulamaya imza attı.

A+A-

Yaşlıların, korunmaya muhtaç çocukların ve gençlerin barınma, beslenme, giyim, sağlık, eğitim gibi sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan ve hali hazırda yaklaşık 1500 kişiye hizmet veren Darülaceze Müdürlüğü’nde kalan yaşlılar, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü ve Darülaceze Müdürlüğünün Ramazan Bayramının 3. gününde düzenlediği organizasyon ile boğaz turu eşliğinde Bayram coşkusunu yaşadı.

Deniz Hizmetleri Müdürlüğüne ait  “Çevre 1” isimli kontrol teknesi ile Kadıköy rıhtımdan alınan Darülaceze sakinleri tekneye binişlerinde kırmızı güllerle karşılandı. Çeşitli ikramlarla boğaz turu yaptırılan büyüklerimizin bayramlarına renk ve neşe katılmaya çalışıldı.

deniz-hizmetlerinden-bogaz-turu-1.jpg

Gezi boyunca yalılar, Osmanlı Eserleri, Ortaköy, Kız Kulesi ve Boğaz’ın 3 incisi Köprüleri görerek resimlerini çeken Darülaceze sakinleri, Kız Kulesinde mola vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yaklaşık 3 saat süren gezide Yavuz Sultan Selim Köprüsünü ilk defa gören büyüklerimiz yapılan hizmetleri takdirle karşıladıklarını dile getirerek bu zamana kadar kendileri ile yakından ilgilenen ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a ve gezi imkanını sağlayan her iki Müdürlüğün de yöneticilerine teşekkür ettiler. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3443 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.