1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Suzuki denizde şahlanıyor
Suzuki denizde şahlanıyor

Suzuki denizde şahlanıyor

Türkiye’deki faaliyetlerine hız veren Suzuki Marin, CNR Avrasya Boat Show 2016’da yeni ürünlerini tekne ve deniz tutkunlarının beğenisine sunuyor. Bugün Taksim Hayat Otel'de yaptığı basın toplantısında sektörü değerlendirirken yeni ürünlerini de ayrı

A+A-

Türkiye’deki otomobil, motosiklet ve deniz motorları faaliyetlerini Doğan Holding çatısı altında birleştiren Suzuki, yeni serüvenin ilk adımını 9. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nda atıyor. Japon endüstri devi Suzuki, kendi segmentinin en hafif modeli olan DF6A, ve DF4A’dan oluşan ürün grubunun Türkiye lansmanını CNR Avrasya Boat Show’da gerçekleştirecek.  Güçleri 2.5 PS ile 300 PS arasında değişen ürün yelpazesinin tamamını deniz tutkunlarıyla buluşturan Suzuki Marin, en yeni modellerini fuarla birlikte Türkiye’de satışa sunuyor. Suzuki Marin, standında DF 2.5, DF 4A-6A, DF 9.9A, DF 15A-20A, DF 25A-30A, DF 40A-50A, DF 60A, DF 70A-90A, DF 115A-140A, DF 150-175, DF 200A ve DF 250AP-300AP modellerini sergiliyor.

Suzuki’nin ürettiği deniz motorlarıyla teknelere hayat verdiğini söyleyen Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, “Suzuki, üretim yaptığı her alanda olduğu gibi, deniz motorları konusunda da sahip olduğu üstün teknoloji ve inovatif özelliklerle, segmentinde fark yaratıyor. Otomotiv ve motosiklet sektörlerinin yanı sıra; deniz motorları sektörünün de öncü markalarından biri olan Suzuki’yi Türkiye’de hak ettiği noktaya taşımak için yeni bir süreci başlattık. Doğan Holding güvencesiyle artık Türkiye’de Suzuki Marin olarak, daha hızlı ve kolay yedek parça temini ile müşterilerimize benzersiz bir satış sonrası deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Fuarda sergilediğimiz yeni modellerle birlikte 2016 yılında yüzde 20 oranında büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Kendi Segmentinin En Hafifi

Suzuki Marin, düşük ağırlığı, kolay çalıştırma özelliği ve sessizliğiyle öne çıkan DF 4A ve DF 6A, aynı zamanda 3 yönde saklama kolaylığı sağlayan yapısı ve sönümleyici tip 3 kademeli tilt sistemiyle segmentinde farklılaşıyor. Ayrıca DF 4A ve DF 6A, sadece 23,5 kg’lık ağırlığı ve ergonomik taşıma kolu sayesinde kolaylıkla taşınabiliyor. Suzuki standının öne çıkan bir diğer modeli ise DF 15A-20A serisi oldu. Yine kendi sınıfının en hafif ve en kompakt motoru olan DF 15A-20A, aynı zamanda 15-20 PS sınıfında ‘aküsüz yakıt enjeksiyon sistemine’ sahip ilk deniz motoru olma özelliği taşıyor. DF 15A-20A, Lean Burn Yakıt Tasarruf Sistemi, kolay çalıştırma özelliği, Anti Korozyon Sistemi ve düşük titreşim seviyesiyle de farklılaşıyor.
ViraHaber

Bu haber toplam 2805 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.