1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. Deniz Sistemleri Semineri 16-17 Ekim’de
Deniz Sistemleri Semineri 16-17 Ekim’de

Deniz Sistemleri Semineri 16-17 Ekim’de

8. Deniz Sistemleri semineri ASELSAN'ın sponsorluğunda Ankara'da 16-17 Ekim tarihlerinde yapılacak.

A+A-

Önceki yıllarda başarıyla icra edilerek gelenekselleşen Deniz Sistemleri Semineri’nin sekizincisi 16-17  Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

8. Deniz Sistemleri Semineri AFCEA, ODTÜ-BİLTİR, TSS Haber Grubu ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın desteği ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde  gerçekleştirilecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (Dz.K.K.lığı) ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM)’nın desteğiyle icra edilecek olan 8’inci Deniz Sistemleri Semineri (DSS)’ne sponsor olarak katılım sağlayan firma sayısı artmaya devam ediyor. Geleneksel olarak ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 16-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin oturum sponsorlarının arasına son dönemde; Borusan Makina ve Güç Sistemleri, FİGES, Hexagon Studio ve Luciad da katıldı. Ayrıca DESİSTEK de seminer sırasında stant açacak kurum ve kuruluşların arasına adını yazdırdı. Environics ise etkinliğin poster sponsoru oldu.

Bir askeri deniz platformunun ömür devri sürecindeki paydaşlar olan; Ar-Ge kuruluşları, tedarik makamı, üretici ve son kullanıcıdan oluşan ekosistemi bir araya getiren DSS, savunma ve havacılık sanayisindeki pek çok firma tarafından da destekleniyor. 8’inci DSS’nin ana sponsorları ise ASELSAN, HAVELSAN ve STM.

Yurt içinden ve yurt dışından denizcilerin, savunma sanayicilerinin, karar vericilerin, araştırmacı ve akademisyenlerin, denizi ve denizciliği sevenlerin katılımı ile zenginleşen, emeklerinizin değerlendirilmesini sağlayan bu foruma destek ve Sponsor olarak katkılarınız denizciliğimizi ve deniz savunma sistemlerimizi geliştirecek ve sektörde yenilikçilik sağlayacak.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 6319 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.