1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizin 15 metre altında 19 Mayıs kutlaması
Denizin 15 metre altında 19 Mayıs kutlaması

Denizin 15 metre altında 19 Mayıs kutlaması

Bir dalgıç grubu, Saros Körfezi'nde yaklaşık 15 metre dalarak, kule oluşturup Türk bayrağı açtı, çeşitli akrobasi hareketleri ya

A+A-

Mavi Ege Dalış Merkezi eğitmen ve öğrencilerinden oluşan 10 kişilik bir grup, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı farklı bir konseptlekutlamak için kolları sıvadı. Gerekli hazırlıkları yapan ekip, gençliğin bayramını, hobilerine uygun şekilde, su altında kutlamaya karar verdi.

15 METRE DERİNLİKTE 19 MAYIS 1919 YAZISI OLUŞTURDULAR
Bu kapsamda dalış için Saros Körfezi'ni seçen dalgıç grubu, su altında, stadyumlardaki kutlamaların bir benzerini gerçekleştirdi. Körfezin farklı noktalarında, yaklaşık 15 metre dalan grup, üst üste çıkıp kule oluşturdu ve çeşitli akrobasi hareketleri yaptı. Bandoyla konser canlandırması yapan grup, Türk bayrağıyla poz verdi. Grup ayrıca, yanlarında getirdikleri harflerle, yan yana dizilip, "19 Mayıs 1919" yazısını oluşturdu.

"BU ÇOŞKUYA FARKLI BİR RENK GETİRMEK İSTEDİK"
Dalış Eğitmeni Serdar Savaşal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın da Türk gençliğinin en önemli değerlerinden olduğunu belirterek, "Gençliğin bu bayramı, yıllardır ülkemizin her yerinde büyük bir coşku ile kutlanıyor. Biz de bu coşkuya farklı bir renk getirmek istedik. Arkadaşlarla düşünerek, hobimizle bu önemli değerimizi bir araya getirip, bu coşkuya ortak olmaya karar verdik." dedi.

Bu haber toplam 2145 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.