1. HABERLER

  2. DENİZ

  3. Denizlerimizde bugün hava durumu
Denizlerimizde bugün hava durumu

Denizlerimizde bugün hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre denizlerimizde bugün yer yer fırtına bekleniyor.

A+A-

Karadeniz'de bugün hava parçalı ve çok bulutlu geçecek, rüzgar Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, batısı  zamanla kuzeybatıdan 3 ila 5, doğusunda öğle saatlerinden sonra 6, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, batısı 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,0 ila 2,0m, Doğu Karadeniz'in doğusu 0,5 ila 1,5m arasında değişecek. Görüş durumu ise iyi.

Marmara'da bugün hava çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu şekilde geçecek, rüzgar Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,0 ila 2,0m arasında değişiklik gösterirken görüşün iyi olduğu, fakat yağış anında orta dereceye düşebileceği belirtiliyor.

Ege'de bugün hava çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağmurlu olabilecek. Rüzgar Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan, sabah saatlerinde kuzeyi ile zamanla geneli kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinde 6, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinde kuzeyi 1,5 ila 2,5m arasında değişkenlik gösterecek. Görüş durumu iyi, yağış anında orta dereceye düşmesi bekleniyor.

Akdeniz'de bugün hava parçalı ve çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, açıkları ile doğusu doğudan 6 ila 8, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8, doğusu öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,5 ila 2,5m, Batı Akdeniz'in açıkları ile Doğu Akdeniz 3,5 ila 4,5m arasında değişkenlik gösterecek. Akdeniz'de görüş ise zayıf olacak.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 10190 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.